HobbitNetwork

mc.hobbitcraft.net
En iyi cevaplar
0
Serverime yaklaşık 1 aydır saldırı yapan . Doğrudan benim ve @Ahmet Gelir 'in konya craftı hedefleyen saldırıları yapan @ArifErdoganKF ve ekibini şikayet ettik. Dilekçe verdik. Hadi Hayırlısı olumlu cevaplar bekliyoruz. Karşı tarafın yaşından sorun çıkmaz inşallah .

Bakırköy Adliyesi dönüşü :D

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Bulaşan herkes cezasını çekecek.

Son düzenleme:

Singularity

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
1
Bir şey olacağını sanmıyorum. Yaşı büyük olan birisi çocuk gibi sunuculara saldırmaz bence.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Böyle bir olay için üsenmeyip avukatınla mahkemeye gittiniz he.. :teselli: Ceza alsa bile -ki çok zor- muhtemelen para cezası alıcaktır. Pek mahkeme işlerinden anlamam ama kesin ve net bir şekilde çok detaylı bilgiler vermişsindir umarım.

wasdefg

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Böyle bir olay için üsenmeyip avukatınla mahkemeye gittiniz he.. :teselli: Ceza alsa bile -ki çok zor- muhtemelen para cezası alıcaktır. Pek mahkeme işlerinden anlamam ama kesin ve net bir şekilde çok detaylı bilgiler vermişsindir umarım.
O para cezasına ailesinin vereceği ceza da eklenecek

GM Discovery II cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Greyder

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Kusura bakma ama o adam size sebepsiz yere saldırmaz, elbet sende birsey yapmisindir ve bence bu mahkeme meselesi yalan. Seninde nasil saldırıgini biliyorum. Her sey yalan...