Çağatay Kazandı GG Minecraft Survival Games Bölüm 5

KanKalaR312

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Merhaba arkadaşlar bugün sizlerle bir videoda daha birlikteydik. Abone olamyı like atmayı ve videoyu paylaşmayı unutmayın çünkü bir videoyu atmak renderlamak falan toplam 4.5 saat sürüyor lütfen arkadaşlar emek veriyoruz o kadar.

AtakanRS

osu!
En iyi cevaplar
0
Ve 4.5 saat çöpe. Başlığı gördüğüm anda böyle bir video gözümde canlanmıştı. Kendinizi geliştirmeniz lazım. Öyle şaltere shift basıp "eheee çoh homih oldum laaaaa" diye video olmaz. Videoyu 15FPS renderlamışsın galiba :D Başlık zaten kötü demiştim. Puanlama:

10 üzerinden;

Video Render ayarları kötü, aşırı bir kasma hissi var. 2 puan kırdım.
Giriş saçma, şaltere shift basıp kendinizi komik mi sanıyorsunuz!? 1 puan daha kırdım.
Başlık kötü. Yapacağınız başlıklar insana "Bu video çok kaliteliye benziyor" mesajı vermeli. ÖRNEK "[TÜRKÇE] ÇAĞATAY KAZANDI! | Minecraft: Survival Games Oynuyoruz! | #5" Başlık için de 1 puan kırıyorum.
Team ile çekmek ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu gösterir. Ayrıca videodaki konuklarının sesi ince. 1 puan da buradan kırdım.

10/5 puan veriyorum. Ancak daha düşük bir puan hakediyordu.

KanKalaR312

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ve 4.5 saat çöpe. Başlığı gördüğüm anda böyle bir video gözümde canlanmıştı. Kendinizi geliştirmeniz lazım. Öyle şaltere shift basıp "eheee çoh homih oldum laaaaa" diye video olmaz. Videoyu 15FPS renderlamışsın galiba :D Başlık zaten kötü demiştim. Puanlama:

10 üzerinden;

Giriş saçma, şaltere shift basıp kendinizi komik mi sanıyorsunuz!? 1 puan daha kırdım.
Başlık kötü. Yapacağınız başlıklar insana "Bu video çok kaliteliye benziyor" mesajı vermeli. ÖRNEK "[TÜRKÇE] ÇAĞATAY KAZANDI! | Minecraft: Survival Games Oynuyoruz! | #5" Başlık için de 1 puan kırıyorum.
Team ile çekmek ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu gösterir. Ayrıca videodaki konuklarının sesi ince. 1 puan da buradan kırdım.

Haklısın başlık daha gizel olabilirdi 5 ay önce çekilmiş bir video render ayarlarımı düzelticem ozamanlar çok iyi oynadığım söylenemez neyse bideoyı kaldırmya karar verdim

KanKalaR312

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İde tavsi

10 üzerinden;

Bide tavsiyelerin in sağol özellikle render için çünkü videoda 40 fps alıyorum render için hangi programı önerirsin camtasia 8 kullanıyorum