Rylecls_75
Elmas Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Çok güzel olmuş Skype gelsen daha derinlik katarsın.Teşekkürler
D6502 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok güzel olmuş Skype gelsen daha derinlik katarsın.Teşekkürler
Mobil bir cihazdan gönderildi be burakÇok güzel olmuş Skype gelsen daha derinlik katarsın.
Moral olarak çökmüş durumdayım...Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Geri dönmedik, sadece ufak bir konu ^^ bölüm bölüm konu açar giderizGeri Döndünüz Ha Yavaş Yavaş Kazanıyoruz Eski Kitleyi Yapıya Geçince Toma Galiba Onlar Sanki Fazla Ve Simetrik Koyulunca Fazla Güzel Durmamış Onun Dışında Güzel Beğendim +1
Biz tamamen külliyeyi değil, sarayı yaptık zaten.Yalnız "Cumhurbaşkanlığı Sarayı" nın Adı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi olarak değiştirilmişti.
O konuda haklısın bak, ilk parçalarda zaman kayması var ama inan, aynısını yapmak o kadar zor ki.. Bir anda hızlanıyor falan öyle çekebilmek için galiba 120fps video çekmem lazım o da herhangi bir video çekme programı için imkansız en fazla 60 var. Bir anda hızlanıp yavaşlamaları kestim ben de ondan başlangıçta zamanlama şeysi olduGayet güzel ve başarılıAMA! sizin çektiğiniz video ile gerçek video arasındaki orantı düzgün olsa videonun görüntüsü daha güzel olurdu diye düşünüyorum
Aslında ortalama 5-6 saat uğraşsam adam akıllı yaparım diye düşünüyorum ama o kadar vaktim yok.Tahminime göre sizinde yokturO konuda haklısın bak, ilk parçalarda zaman kayması var ama inan, aynısını yapmak o kadar zor ki.. Bir anda hızlanıyor falan öyle çekebilmek için galiba 120fps video çekmem lazım o da herhangi bir video çekme programı için imkansız en fazla 60 var. Bir anda hızlanıp yavaşlamaları kestim ben de ondan başlangıçta zamanlama şeysi oldu
5-6 saatlik bir uğraşı ile de olacağını sanmıyorumAslında ortalama 5-6 saat uğraşsam adam akıllı yaparım diye düşünüyorum ama o kadar vaktim yok.Tahminime göre sizinde yoktur
Ama tabi sizde haklısınız oradaki hızlanma filan acayip olmuş![]()
Ya aslında kanal açma gibi fikirlerim var da, lise son sınıf olduğum için fikirlere pek sıcak bakmıyorum. Hele bir üniversiteye gideyim orada duruma göre bakıcam5-6 saatlik bir uğraşı ile de olacağını sanmıyorumsinematik konusunda iddianız varsa sinematik üzerine kanal açabilirsiniz Türkiyede benden başka yapan yok diye biliyorum
TyNice pic bro
O kadar gerçekçi yapmaya kalksak oyunda altın mı kalır krdşHer yeri altından yapın bro