Dil Seçimi | Evrenselleşme | Fikir alış verişi - SweetNetwork

Sizce böyle bir proje iyi olur muydu ?

• Evet. / Yes .

Kullanılan: 12 85.7%
  • Hayır. / No.

Kullanılan: 2 14.3%

• Kullanılan toplam oy
    14

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Never heard about it.
Eskiden tekkit ile ugrastigin icin forge kodlama biliyorsun diye umuyorum skypemi eklermisin modlu mmorpg kodluyorum belki fikir alisverisi yapabiliriz.

tabi istersen;
aion.infinity
forge api si kullanmadim hic ihtiyac olmadi pluginlerle hallediyorum isimi :)

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

SweetNetwork

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bu proje nereden baksanız 1 hatta 2 aydır askıda idi şimdi askıdan inme vakti :D bakalım kim daha iyi iş çıkaracak siz mi biz mi iyi olan kazansın :D
Ben böyle bir uğraşın sonucunda karşılığını alabileceğimi sanmıyorum girmeyi planlıyordum ama , Çevrenin olumsuz görüşü benimde fikrimi ciddi ölçüde değiştirdi ..

Projeyle ilgili olarak Hepinizin yorumlarını okudum .. Dili algılatma işi yerine kendi bildiğim yoldan daha kolay gidebilirim diye düşünüyorum onun dışında ,
Kargaşa olur demişsiniz , Kargaşa olmaz çünkü Main chat ' ingilizce ' olacak .. Herkesin kendi ülkesine ait kanal konuşması yapılacak ..

/turkiye <mesaj> Tarzında .. Main chatta sadece ve sadece ingilizce konuşulabilecek .. Ve main chat yardım / destek olarak kullanılacak ..
Tabii kargaşayı önlemek için mesafeli konuşma sistemini kullanacağım .. böylece önüne gelen kirlilik yapamayacak .

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
dili algilatma dedigim 1 yada 2 satirlik kod :) zor bise deil merak etme eger ihtiyacin olursa nasil oldugunu anlatirim.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Onun yerine ingilizce bir sunucu aç global bir dil olucak sunucuda kimse zorluk çekmesin. Ben hiç ingilizce bilmememe rağmen ingilizce sunucularda zorluk çekmiyorum. Yani çift dil yapmana gerek yok, sunucu tabanlı ne kadar yazı olabilir ki?
Ama tamamlandiginda Türkiyenin ilk global sunucusu olacak.
Global olması icin bu sisteme gerek yok.
Üstelik forumda bazı kisilerde bu "ilk" takıntısı var sanırım, yahu ilk olsa ne olucak olmasa ne olucak? :) Ki dünya genelinde yapılan bir şey Türkiye'de yapılınca Türkiye'de ilk yazmak ne alaka, ben misal İstanbul'da oturuyorum PrisonBreak isimli oyun yaptım diyelim şöylemi yazmam gerek "PrisonBreak İstanbul'da ilk!"
Sunulan icraat önemli ilk olması değil. Üstelik gördüklerimin hepside daha fikir yapılmıs birsey yok.
-Yeni oyunumuz TurfWars Kiribati'de ilk!
+Mineplex'e ait bir oyun üstelik dünya genelinde yapıldı?
-Ama kiribatide yapılmadı!

-Ampülü buldum Malawi'den selamlar!

Rosenrot

LAGOMORPHA
En iyi cevaplar
0
Onun yerine ingilizce bir sunucu aç global bir dil olucak sunucuda kimse zorluk çekmesin. Ben hiç ingilizce bilmememe rağmen ingilizce sunucularda zorluk çekmiyorum. Yani çift dil yapmana gerek yok, sunucu tabanlı ne kadar yazı olabilir ki?

Üstelik forumda bazı kisilerde bu "ilk" takıntısı var sanırım, yahu ilk olsa ne olucak olmasa ne olucak? :) Ki dünya genelinde yapılan bir şey Türkiye'de yapılınca Türkiye'de ilk yazmak ne alaka, ben misal İstanbul'da oturuyorum PrisonBreak isimli oyun yaptım diyelim şöylemi yazmam gerek "PrisonBreak İstanbul'da ilk!"
Sunulan icraat önemli ilk olması değil. Üstelik gördüklerimin hepside daha fikir yapılmıs birsey yok.

sanane abi, çok basit bir şekilde "sanane abi"

SweetNetwork

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dil seçmesine gerek yok oyuncunun dilini otomatik algıyabilir
Var mesela ben ingilizcemi geliştirmek istiyorum diyelim ,_, Türküm ama ingilizce oynayacağım var mı ?

"PrisonBreak İstanbul'da ilk!" beni benden aldı başarılar diyeyim ..

MC4FUN

play.mc4fun.net
Aktif Üye
En iyi cevaplar
4
bence türkce diline almanya japonca diline cevirmek cok sacma hangi sunucda gördünüz? büyük sunucuların hicbirinde yok cok sacma adamların 20k useri var bunun sebebi bir farklılık yaratması sen global sunucu acıp icine faction skyblock koyarsan bir şey bekleme derim :)