(Paylaşım) - Gizlenme Skript'i - Geliştirilmiş hâli (Güncellendi)

Gavatos

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
3
Merhaba, @Mertka adlı kişinin yaptığı bu skripti geliştirmek istedim.
@Mertka 'nın konusu;
/Tıkla\
Skript ne işe yarıyor ?
Bu skript hile açan kişileri daha kolay birşekilde izlemenizi sağlıyor.
"nasılda daha kolay ?"
Skript seni gizler ve oyuncu tracer vs. arayıcılığı ile göremez. Eğer sunucunda essentials eklentisi var ise /vanish komutunu kullanırsanız görünebileceğinizi söylüyor.
Skript'i ben geliştirmek istedim umarım beğenmişsinizdir.
Komutlar:
/gizle ac&kapat
Yetkiler:
gizle.admin
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

PHP:
options:
    E: &8(&7Gizlen&8) &7-

on join:
    {gizlen.%player%} is false:
        reveal the player from all players

on quit:
    if player has permission "gizle.admin":
            set {gizlen.%player%} to true

command /gizle [<text>]:
    executable by: player
    permission: gizle.admin
    permission message: &4Yetkiniz yok.
    trigger:
    {gizlen.%player%} isn't set:
        arg-1 is not set:
            send "&a-&2-&a-&2-&8=( &7Gizle &8)=&2-&a-&2-&a-"
            send "&f/gizle ac & &fkapat &7| &eKomut sizi gizler & gizlemez"
        arg-1 is "ac":
            {gizlen.%player%} is true:
                hide the player from all players
                send "{@E} &aGizlenme açıldı."
                set the player's gamemode to creative
                set {gizlen.%player%} to false
            else:
                send "{@E} &eZaten gizlendin."
        arg-1 is "kapat":
                send "{@E} &cGizlenme kapatıldı."
            else:
                send "{@E} &eZaten gizli değilsin."

Son düzenleme:

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Bu Skript'in amacı dediğin gibi hileli oyuncuları gizlenerek takip etmek ise oldukça gereksiz bir Skript.
En fazla 40-50 kişilik sunucuda işe yarar oda sürekli takip ediceksin, büyük bir sunucu için işe yaramaz. Küçük bir sunucudada kullanmaya deymez.

DeathLight

You tell me life isn't that hard.
En iyi cevaplar
0
Çok gelişmiş bir skript tebrikler... Cidden neyi geliştirilmiş bunun ben bir fark göremedim. Bir de essentials kullanmayan sunucular da işe yarar bu. Sunucuların çoğu sunucusunun tabanını oluşturmak için essentials kullandığına göre bir işe yaramaz.. Başarısız.

Blueyescat

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Bu Skript'in amacı dediğin gibi hileli oyuncuları gizlenerek takip etmek ise oldukça gereksiz bir Skript.
En fazla 40-50 kişilik sunucuda işe yarar oda sürekli takip ediceksin, büyük bir sunucu için işe yaramaz. Küçük bir sunucudada kullanmaya deymez.
Hıh, istersen 200 kişi olsun yapmayı bilen yapar :)

Bu arada vanish de hack ile görünmüyor diye biliyorum. Görülse önümde hack açmazdı adam.

Blueyescat

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
200 kişi olsun sunucuda ki hackleri kontrol etsin admin. O zaman o sunucu batmaya mahkumdur zaten. Kendi görüşüm*
Önemli olan oynamayı bilen kişilerdir. Hack olan sunucu kolay olur ve VIP almazlar. Bir insan boşu boşuna neden VIP alsın ki, zaten kolay? Birazcık kolaylaşsın diye alırlar ama :) Ayrıca adam hackları görünce hiç almaz. Çünkü verdiği para bir gün boşa gider bilir bunu. (Hackı görüp oyuncu olsun diye banlamayan sunucular için geçerli.) Buda benim görüşüm :p

DeathLight

You tell me life isn't that hard.
En iyi cevaplar
0
Önemli olan oynamayı bilen kişilerdir. Hack olan sunucu kolay olur ve VIP almazlar. Bir insan boşu boşuna neden VIP alsın ki, zaten kolay? Birazcık kolaylaşsın diye alırlar ama :) Ayrıca adam hackları görünce hiç almaz. Çünkü verdiği para bir gün boşa gider bilir bunu. (Hackı görüp oyuncu olsun diye banlamayan sunucular için geçerli.) Buda benim görüşüm :p
Demek istediğim olay hilelere göz yumsun değildi. Hileler için çalışan eklentiler kullanabilir, ve ayrıca bir ekip kurabiliyor demek istemiştim. Birde anlamadığım şey şu, türk adminler türk yetkililer sunucuları neden bir para kazanma yeri gibi görüyor ? Yani sen bir sunucu açsan sırf vip için mi açarsın. Biraz düşün derim bunu.

Blueyescat

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Demek istediğim olay hilelere göz yumsun değildi. Hileler için çalışan eklentiler kullanabilir, ve ayrıca bir ekip kurabiliyor demek istemiştim. Birde anlamadığım şey şu, türk adminler türk yetkililer sunucuları neden bir para kazanma yeri gibi görüyor ? Yani sen bir sunucu açsan sırf vip için mi açarsın. Biraz düşün derim bunu.
Sunucu açmak bedava değil :) Zaten kazandığın para sunucuya gidiyor. Güzel sunucu olunca zaten kapasite yetmez onuda büyütmek için para... Yaptığım için biliyorum bunu.
Genelde para kazanma amaçlı sunucular hack görünce ellemeyen sunuculardır.
Neyse daha fazla konu dışına çıkmayalım. :)
_____________________________________________________________________________________________

Ha birde skript bence de gereksiz, Skript kullananlar zaten Essentials kullanan sunucular oluyor genelde, Premium sunucular kendileri kodluyor her şeyi. Yani bunu da yapabilirler. Fakat başarılı skript birde skQuery gerekli bunun için. :şapka:
Bu kod ile oyuncuları gizleme skripti de yapılır :)

Gavatos

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
3
Yorumlarınız için teşekkürler.
/vanish komutu size görünmezlik efekti veriyor diye biliyorum eğer oyuncu tracers playeresp açık bırakmış ise sizin geldiğinizi görebilir ve hileyi kapatabilir bu skript bu konuda size yardımcı olacaktır :)

ReaLTaiizor

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yorumlarınız için teşekkürler.
/vanish komutu size görünmezlik efekti veriyor diye biliyorum eğer oyuncu tracers playeresp açık bırakmış ise sizin geldiğinizi görebilir ve hileyi kapatabilir bu skript bu konuda size yardımcı olacaktır :)
Efekt veriyor fkt hic bir hile goremez vanishte olan adami xDx

Gavatos

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
3
Efekt veriyor fkt hic bir hile goremez vanishte olan adami xDx
Lütfen KURALLAR bölümünü okuyun.
Ayrıca kurallar bölümündeki Türkçeyi Doğru Kullanın bölümünü okumanı tavsiye ederim.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
/vanish komutu efekt veriyor fakat PlayerESP, tracers gibi hilelerle sizleri görebilirler diyorum. (Ciddiden sen ne anladın yazdıklarımdan?)
Konuyu tekrar okumanı tavsiye ederim.
Kod:
Skript ne işe yarıyor ?
"nasılda daha kolay ?"
Skript seni gizler ve oyuncu tracer vs. arayıcılığı ile göremez. Eğer sunucunda essentials eklentisi var ise /vanish komutunu kullanırsanız görünebileceğinizi söylüyor.

Blueyescat

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Lütfen KURALLAR bölümünü okuyun.
Ayrıca kurallar bölümündeki Türkçeyi Doğru Kullanın bölümünü okumanı tavsiye ederim.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
/vanish komutu efekt veriyor fakat PlayerESP, tracers gibi hilelerle sizleri görebilirler diyorum. (Ciddiden sen ne anladın yazdıklarımdan?)
Konuyu tekrar okumanı tavsiye ederim.
Kod:
Skript ne işe yarıyor ?
"nasılda daha kolay ?"

Bu arada vanish de hack ile görünmüyor diye biliyorum. Görülse önümde hack açmazdı adam.
En az 150 kişi banladım bu yolla emin ol. Skript yapabilecek de Essentials yapmayacak :ci:
Hatta bir kere denedim adam Xfray ile maden kazarken beni fark etmedi önünde durunca, sonra içine girip kazmasını engelleyince "admin" dedi :lol:

Blueyescat

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Önümde hack açan adamda zaten zevk olsun diye ban yiyor. :olgun: Belki şimdiki hackler geliştirilmiştir..