Artık Sıkıldım

Erdem_TR_75

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Minecraft oynamak tan sıkıldım bana yine minecraft ta heveslerdircek bir şey yazın (hak teten bıktım minecraft tan)
:notch::notch::notch::notch::notch::notch:
:notch::notch::creeper::creeper::notch::notch:
:notch::notch::notch::creeper::notch::notch:
:notch::notch::notch::creeper::notch::notch:
:notch::notch::creeper::creeper::creeper::notch:
:notch::notch::notch::notch::notch::notch:
sıkıntıdan 1 yazmışım hiç silemem zoruma geldi <_<

Rayandu

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Büyük ihtimal hard faction'u özenerek oynamamışsın. PVP ve strateji bilgin yüksekse bu tür sunucuların başından kalkmazsın. Ekiple falan daha eğlenceli oluyor.

Emrsmsk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Faction (Krallık);
İ
lk olarak Hammadde'de para kas, eşya kas, odun kas. Krallık oluştur sonra git Orman'a orada alan sahiplen (klaim at). Sonra oraya krallığım için kale kur önüne şehir inşa et. Sonra krallığına adam al evlerden birini ver. Kendi krallığını kur. Sonra sürekli savaş savaş savaş ve adam kes. Haraç kes. Zorbalık yap vs. vs.
Survival (Hayatta Kalma);
İ
lk olarak Altın Küreğin ile 10x10 klaim at sonra orada maden yap. Zırh kas. Sonra odun kes ve evini inşa et. Saat başına gelen alan sahiplenme x'in ile alanını genişlet ve kale inşa et. Sonra içine pazar kur vs vs. Kendi köyünü ve şehirini kur sonra ev kirala bildiğin köy, kasaba, şehir, metropolis :)
Creative (Yaratıcılık);
Ö
nermem. Çünkü çok sıkıcı ya Build Battle daha iyi.
MiniGames (MiniOyunlar);
T
üm oyunların olduğu geniş çaplı Çekirdek sunucular mevcut mesela Mineplex, Hypixel, HiveMC, SonOyuncu vs. bunlarda git oyunlar oyna Cs, TntRun vs vs. çok zevkli bizzat denedim.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Erdem_TR_75

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Minecraft Modlarıyla ilgili bir şeyler yapmanı öneririm.Örneğin;Yogbox
Denerim fikir için sağ ol

Faction (Krallık);
İ
lk olarak Hammadde'de para kas, eşya kas, odun kas. Krallık oluştur sonra git Orman'a orada alan sahiplen (klaim at). Sonra oraya krallığım için kale kur önüne şehir inşa et. Sonra krallığına adam al evlerden birini ver. Kendi krallığını kur. Sonra sürekli savaş savaş savaş ve adam kes. Haraç kes. Zorbalık yap vs. vs.
Survival (Hayatta Kalma);
İ
lk olarak Altın Küreğin ile 10x10 klaim at sonra orada maden yap. Zırh kas. Sonra odun kes ve evini inşa et. Saat başına gelen alan sahiplenme x'in ile alanını genişlet ve kale inşa et. Sonra içine pazar kur vs vs. Kendi köyünü ve şehirini kur sonra ev kirala bildiğin köy, kasaba, şehir, metropolis :)
Creative (Yaratıcılık);
Ö
nermem. Çünkü çok sıkıcı ya Build Battle daha iyi.
MiniGames (MiniOyunlar);
T
üm oyunların olduğu geniş çaplı Çekirdek sunucular mevcut mesela Mineplex, Hypixel, HiveMC, SonOyuncu vs. bunlarda git oyunlar oyna Cs, TntRun vs vs. çok zevkli bizzat denedim.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
bana popüler faction server söylermisin bulamadım onuda bi denerim

Neria991

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Yapılar yapıp kendince, akademilerde gelişebilirsin veya faction vesaire oynayacaksan TR yi aklından çıkart. :=)