SonSteve FRAGMAN | Efsane Geri Dönüyor!

Yaman

Yaman
En iyi cevaplar
0

Merhaba arkadaşlar uzun süredir bir şey paylaşmıyordur server ne durumda nasıl bunlar hakkında bilgi vermiyorduk bildiğiniz üzere
sınavlar dolasıyla yoğunduk fakat yeniden döndük ve sizler icin bunu hazırladık devamı gelecektir umarım begenirsiniz

TagList :
@LegendWH @Gökçemis @zRedDragon @NeonSpade @Rayandu @Minecraftplayerr @KebabReyiz @yoloman @DenizCan_ @TheKordon @BurnerTroll @Miyooo @PluginciJoJuK @Monkeygunner5000 @Uchiha_Madara @uzumakimazuri @EminGny @Avetrox @Skrillox @PnowsMC @Külse02 @MantisWrath @Kovalski @KübraERG @Bay ZZ @Tzadiqel @B35T14 @Tnehow @fyreUK @adenzu54 @_EmreEge_ @Zorin @Mr_TeneKe @MeapBoy @DeathLightt @Rookies @Wasdefd @mciltrot34 @Enfalx @Forumİmamı @ErenBeyazkurt @Anjo_TR @NemesisX @Vienicome @FakeAngel @Helter @ByClearBy @BuzzyRai @Erenbulbul @Mr_TeneKe @Krumb069 @Epistomoloji @Zorin @Rayandu @fyreUK @Frostyk @toymachine22 @LordTs @LegendWH @Gökçemis @zRedDragon @NeonSpade @Rayandu @Minecraftplayerr @KebabReyiz @yoloman @DenizCan_ @TheKordon @BurnerTroll @Miyooo @PluginciJoJuK @Monkeygunner5000 @Uchiha_Madara @uzumakimazuri @EminGny @Avetrox @Skrillox @PnowsMC @Külse02 @MantisWrath @Kovalski @KübraERG @Bay ZZ @Tzadiqel @B35T14 @Tnehow @fyreUK @adenzu54 @_EmreEge_ @Zorin @Mr_TeneKe @MeapBoy @DeathLightt @Rookies @Wasdefd @mciltrot34 @Enfalx @Forumİmamı @ErenBeyazkurt @Anjo_TR @NemesisX @Vienicome @toymachine22 @LordTs @KRHN @Architect_ @Mockingjayyv3 @Mockingjayy @OneMoreTime @MantisWrath @Kaan697 @İnanılmaz @yentibaba @yentiana @InnocentBunny @Ultravision @Tnehow @MrDeichor @Mr1KinG @YohAsakura @TrustNoONE

Son düzenleme:

Berk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
video güzel olmuş son olarak web sitesi kuracakmisiniz

Moderatör tarafından düzenlendi:

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0

Sarmaşık ve kılıç Craftoliadan alıntı.Koyunlu Steve'i artık Google'da arattığınızda rahatlıkla bulursunuz.

Baştan bile alıntılara başlanmış.Asla değişmeyeceksin dimi Yaman?

Yaman

Yaman
En iyi cevaplar
0

Sarmaşık ve kılıç Craftoliadan alıntı.Koyunlu Steve'i artık Google'da arattığınızda rahatlıkla bulursunuz.

Baştan bile alıntılara başlanmış.Asla değişmeyeceksin dimi Yaman?
Kavga'tartışma' cıkmasını istemezdim fakat yapacak bir şey yok craftolianın logo tasarımını yapan arkadaş @Emrsmsk benim ekibimde yani kendisine baştan cizdirip rahatlık ile kullanabilirdim fakat coğu yerini degiştirip kullandım bunada alıntı denildiğini hiç sanmıyorum eyer alıntı yapmak isteseydim yazı fontunu aynı kullanmasını veya steve ve koyunu kaldırıp yapmasını isterdim..

Yorumun icin teşekkürler

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Kavga'tartışma' cıkmasını istemezdim fakat yapacak bir şey yok craftolianın logo tasarımını yapan arkadaş @Emrsmsk benim ekibimde yani kendisine baştan cizdirip rahatlık ile kullanabilirdim fakat coğu yerini degiştirip kullandım bunada alıntı denildiğini hiç sanmıyorum eyer alıntı yapmak isteseydim yazı fontunu aynı kullanmasını veya steve ve koyunu kaldırıp yapmasını isterdim..

Yorumun icin teşekkürler

1-Yinede kullanamazsınız.Logo yapılmış.Bir yazı değiştirilmiş.Bende yapıyı değiştirip farklı kişilere vereyim ozaman?

2-Mesajımı az önce sildin,görmedim sanma.Mesajımı silme gibi bir hakkın yok.

Yaman

Yaman
En iyi cevaplar
0
1-Yinede kullanamazsınız.Logo yapılmış.Bir yazı değiştirilmiş.Bende yapıyı değiştirip farklı kişilere vereyim ozaman?

2-Mesajımı az önce sildin,görmedim sanma.Mesajımı silme gibi bir hakkın yok.
Mesajını silme sebebim kavga cıkmasını istemediğimdendi ayrıca benim senin konuna gelipde basit bir lobi olmuş diyormuyum ? Ayrıca neyi nasıl yapacağımıda sana soracak değilim

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Sunucu açılsında bir görelim bakalım efsane olucak mı olmucak mı ona kitle karar vericektir.
Üstelik birkaç yıldır mc online oynayan biri olarak sonsteve ne ara tutulduda efsane oldu bilmiş değilim. :)
@Yaman sizcede Sonsteve kapanmadan önce Mineplex, Hypixel veya Sonoyuncu gibi efsanemiydi? Gerçekten farklı, kaliteli bir sunucu ve binlerce oyuncuya ulaşan bir sunucu?

Yaman

Yaman
En iyi cevaplar
0
Sunucu açılsında bir görelim bakalım efsane olucak mı olmucak mı ona kitle karar vericektir.
Üstelik birkaç yıldır mc online oynayan biri olarak sonsteve ne ara tutulduda efsane oldu bilmiş değilim. :)
@Yaman sizcede Sonsteve kapanmadan önce Mineplex, Hypixel veya Sonoyuncu gibi efsanemiydi? Gerçekten farklı, kaliteli bir sunucu ve binlerce oyuncuya ulaşan bir sunucu?
Öyle olmasa bile olacağına inanıyorum ve açıldığındada bunu sizde anlıyacaksınz