[COLERE] DirenCan- Bekleme Lobisi

DirenCan

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bekleme Lobisi Çalışmam

-DirenCan

bir sunucuya yaptığım bir bekleme lobisi, Bu tür çalışmalar yapmaya devam edecek gibiyim.Hala internetim yok çünkü T-T

Chunky sizlikten shaderle aldım fotoları :( ara aparatları @Neria dan Çarptım ehehe :D
-Vakit ayırdığınız için teşekkürler
----------

MC4FUN

play.mc4fun.net
Aktif Üye
En iyi cevaplar
4
Copy Paste Copy Paste Rotate 90 Rotate 90 Bekleme Lobisi Well come to colera

bydemir06

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
yer deseni ni sevmedim bast kalmış kum üstüne jungel ağaç yapman mc ye harakeret olmuş :) pencere içlerine doğru hafif eğim vermek için farklı block kullanman hoşuma gitti spawn noktasındaki o desen yapmaya çalıştığın yeri hiç anlamadım kulelerdeki mantarımsı sivri uçlar güzel hoş göstermiş blok seçimlerin i beğendim ama yer deseni , spawn noktası jungel ağa. kullanman ve o desen uçlarının gitti alanlarda bir belirsizlik olması bence mapı kötü gösteriyor beğenmedim ama blok seçimin hoşuma gitti tebrikler devamını dilerim.

TinecraftMurk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
yer deseni ni sevmedim bast kalmış kum üstüne jungel ağaç yapman mc ye harakeret olmuş :) pencere içlerine doğru hafif eğim vermek için farklı block kullanman hoşuma gitti spawn noktasındaki o desen yapmaya çalıştığın yeri hiç anlamadım kulelerdeki mantarımsı sivri uçlar güzel hoş göstermiş blok seçimlerin i beğendim ama yer deseni , spawn noktası jungel ağa. kullanman ve o desen uçlarının gitti alanlarda bir belirsizlik olması bence mapı kötü gösteriyor beğenmedim ama blok seçimin hoşuma gitti tebrikler devamını dilerim.
bast kalmış ? jungel ağacı ? mcye harakeret? Türkçe katliamı...

Enderiatus

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İnterneti olmadığından dolayı 2-3 günde 5-10 dk yapıyor, çıkıyor. Haliylen düşünmeye vakti kalmıyor. İnterneti gelince düzelir onun yapıları, korkma sen..
Copy Paste Copy Paste Rotate 90 Rotate 90 Bekleme Lobisi Well come to colera
Daha ismi bile doğru yazamayan bir gereksizden ne bekliyorsak artık.. (Colera yazan bir gereksiz, Kolera yazda tam olsun -,)