DeathRainerMC
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Beyler Her Swde Yetkili Olabilirim Her Yetkiyi Bilirim Serverinde Beni İsteyen Aşağıya Oyun Adını Yetkisini Vereceği Yetkiyi Ve Server İpsini Aşağı Yazarsa Sevinirim :gg:

Dediğini Anlamadım Ve @Erenbulbul Nasıl Beni Kandırıyor ?Valla insanlar Minecraft Forumundan SWgili aramıyorlar senin gibilerini anlamıyorum.
Bu Arada @Erenbulbul seninle dalga geçiyor.
Dediğini Anlamadım Ve @Erenbulbul Nasıl Beni Kandırıyor ?
Yanlış anlamışın arkadasımız sevgili aramıyor sunucu arıyor. puhaha
Yok Saol Söylemeyi Unutmuşum Reklamcı Hariç Ben Bu Kadar Az Yorumm Geleceğini Düşünmüyodum Önceki Konumda Daha Fazla Gelmişti ?Ln erenbulbul nob bnm swme gl reklamcı ol spr sw
GM Discovery II cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
*spam olmasın diye verilen cevap.Kesin Olucaksam Geliyorum
Server İp ne Bu Arada ?
Konu yeri yanlışYok Saol Söylemeyi Unutmuşum Reklamcı Hariç Ben Bu Kadar Az Yorumm Geleceğini Düşünmüyodum Önceki Konumda Daha Fazla Gelmişti ?
Sen Bilirsin Kardeşim Yetkilerimde Hep İyi Olmuşumdur Ve Sevincini Arkadaşlara Özel Söylersen Sevinirim Birdaha Yaparsan Yorumu Kaldırmak Zorunda Kalıcamhayatımda ilk defa bir konuda ismim 4 kere etiketlendi çok mutluyum.
*spam olmasın diye verilen cevap.
Vazgeçtik.
Yorum kaldırma var mı kiSen Bilirsin Kardeşim Yetkilerimde Hep İyi Olmuşumdur Ve Sevincini Arkadaşlara Özel Söylersen Sevinirim Birdaha Yaparsan Yorumu Kaldırmak Zorunda Kalıcam![]()
Nereye Yazıyım Kardeşim ?Konu yeri yanlış![]()