Eclipse - Konsola mesaj gönderirken hata alıyorum

Gavatos

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
3
Mehaba youtube da bir videoda java dersi almaya karar verdim konsola mesaj gönderirken şu hata ile karşılaştım ?

nasıl düzeltebilirim ?​

AtakanRS

osu!
En iyi cevaplar
0
Hiç mi ingilizce öğretmediler kardeşim. Orada "_JAVA_AYARLARI Alındı:" Yazıyor. Her kırmızı şeyi hata sanmadan önce okuyun.

Rosenrot

LAGOMORPHA
En iyi cevaplar
0

korkugunu

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Önce bukkit apisini eklemen gerek sonra extends ediceksin JavaPlugin ' i
*: System console kullanıcakmıssın görmedim bu mc içindi

Son düzenleme:

Gavatos

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
3
Hiç mi ingilizce öğretmediler kardeşim. Orada "_JAVA_AYARLARI Alındı:" Yazıyor. Her kırmızı şeyi hata sanmadan önce okuyun.
İnkilizçen güzel +1
Maalesef hata olduğunu anladım çünkü test sunucu açarken vs. bu hata ile karşılaşıyorum hatayı çözemediğimden dolayı BukkitGUI kullanmak zorunda kalıyorum .bat ile açtığım test sunucu bu hatadan çalışmıyor :(

Son düzenleme:

Prototp

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hocam pek bir bilgim yok ancak bence eclipse ve kullandığın java versiyonunu kaldırıp tekrar indirmende fayda var, sorun eclipsede gibi geldi bence tekrar indirip kurarsan sıkıntın düzelir gibi çünkü normalde böyle olmaması gerekiyor bir sıkıntısı var

Centeglassered

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeş hata _JAVA_OPTIONS sistem veya kullanıcı değişkeni oluşturmuşsun Windows'unda bu nedenle kaynaklanıyor. Bu hata değil bir uyarı. Ve önemsiz ama yok etmek istiyorsan internetten Windows Sistem değişkenlerini nasıl kullanacağını öğren. Sonra _JAVA_OPTIONS adlı sistem değişkenini kaldır. Ama yüklediğin bir Java programı için gerekli olabilir. Sendeki ayar IPv4 ile ilgili bir şey. Netten anlamam ama gereksiz gibi duruyor. Kaldır gitsin :p