Minecraft Çağ Ülkeleri

Fearlesskein

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba Gençler, Minecraft ta yeni bir seri düzenlicez seri diyorsak video gibi değil oyun oynuyacağız bir adet roleplay.
Şöyle oluyor; Açık dünyamıza herkes bir yere kalesini kuruyor ve kalesinle zamanla topraklarını genişletiyor. Diğer kaleler ile ittifak kurup beraber yükselebilirsiniz tabii ki.
Ülke Nasıl Olacak?: 1.8.1 de oynuyacağız herkes kalesinin ismini ve bayrağını tasarlıyıcak ve etrafa dağılmış hayvan sürülerinden asli olan koyundan yün toplayıp bayrak yapıcak. tabii ki hayvan dağıtıcaz etrafa eğer gelmek isteyen varsa beni eklesin mesaj atsın.
Oyun Nasıl İlerlicek?: Ülkeniz için en iyi yeri seçebilirsiniz. Ama bir başka ülkenin bayrağını almak olmaz hem özentilik hemde gereksiz olur. Roleplay dedik eğlenicez gerçekmiş gibi yaşıyıcaz bence süper olacak. Ülke bonusları alan olarak size bağlı Sulak,karlı,yeşillik vb. ne isterseniz. Başka kalelere tabii ki saldırabilirsiniz. Fakat bir sorun Askeri gücünüzü nasıl yapıcaksınız onu bende bilmiyorum arkadaşlarınız varsa belki.
Hocam Güzel diyonda yetkiler?: Yetkiler.. Evet yetkiler ülkenizin Diplomatı Lordu Kralı vb. siz karar vericeksiniz eee haliylen siz kral olursunuz veya yerinize bir kral koyarsınız ama şöyle diyeyim kralın yetkileri en büyüğüdür.

Facebook hesabım:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Ekleyip Mesaj Atın!
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eğer mayınkraftda çağlar olsaydı,
ben uzay çağı gerisi taş çağı olurdu.

Quesky

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aga zamanında server işiyle çok uğraştım zamanın yoksa uğraşma derim tabii ki bilgide :)

Fearlesskein

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Kardeşim Tamamen Tarihsel Kendi Ülkenizi Kuruyorsunuz 0'dan Başlayıp Önce Bir Boy sonra Bir Kale Sonra Bir Ülke oluyorsunuz Ülkenize Has bayrağınız oluyor. Adamlarınız Askerleriniz Oluyor. Facebook Adresimi verdim Eklerseniz Daha Ayrıntılı Konuşabiliriz.