acı gerçeklerOynayacak güzel faction yok ki...
lapisli factionlar daha yeni yeni iken anında survival sw ler bırakılıp lapislere gömülmüştük zamanında çok iyidi lapisli faction şimdi ise ...Heryer Lapisli fekşın dolu bulmak zor serverde. .d
şu an hepsi aynı hiçbir farkı yok lapisli factionların faction bile saymıyorum lapislileri artık.lapisli factionlar daha yeni yeni iken anında survival sw ler bırakılıp lapislere gömülmüştük zamanında çok iyidi lapisli faction şimdi ise ...![]()
En iyisi arkadaşlarını toplayıp survival oynamak oda bir süre sonra sıkıyor işte en iyisi modlu server oluyor. .d (Hem sıkılmıyosun farklı farklı modlarla oynadıkça)survival oyniyim dicemde vip adam p6 set kes 20 kılıçla üstüme koşup herkezde ***** olunca oynayasım kaçıyor
bende öyle yapıyom zatende okul var işte 3 ay tatile kadar bir şey yapmak lazımEn iyisi arkadaşlarını toplayıp survival oynamak oda bir süre sonra sıkıyor işte en iyisi modlu server oluyor. .d (Hem sıkılmıyosun farklı farklı modlarla oynadıkça)
modlardan anlamıyorum demiyorda modlu minecrafttın verdiği zevki hiçbir oyundan almadımBence en iyisi Creative.
modlardan anlamıyorum demiyorda modlu minecrafttın verdiği zevki hiçbir oyundan almadım
anlıyorum hocamDostum Forge' da adını hiç duymadığın modlarım var. Yinede creative iyi, aşağılıyomusun amacın ne?
Lütfen, post biriktirme peşinde olmayalım.Skyblock tavsiyemdir![]()