Grafik tablet kullanan yani toucpad ile resim çizen elemanlar varmı ?

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
beyler almayı düşünüyorum resimimde ortalamanın üzerinde hangisin tavsiye edersiniz . Kullanan varsa memnunmu fln yazarsa iyi olur.

Berk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben wacom kullaniyorum gayet memnunum öneririm kaliteli ama kalkip piyasaya bakinca 10.000 TL yede var 100 TL yede var makul olan fiyat 600 - 900 tl arasi

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben wacom kullaniyorum gayet memnunum öneririm kaliteli ama kalkip piyasaya bakinca 10.000 TL yede var 100 TL yede var makul olan fiyat 600 - 900 tl arasi
Senin kullandığın basın hassasiyeti fln nasıl birde rahatmı ben solağımda birde nerde kullanıyorsun çizmek için photshop flnmı ?

O Nedir acaba bilgilendirme şansın var mıdır ^^
Bilgisayara kalemle resim çizer gibi çizmeni saglıyor kısaca.

Berk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Senin kullandığın basın hassasiyeti fln nasıl birde rahatmı ben solağımda birde nerde kullanıyorsun çizmek için photshop flnmı ?

Bilgisayara kalemle resim çizer gibi çizmeni saglıyor kısaca.
evet aynen ben hemen hemen her yerde kullaniyorum illa ps olmak zorunda da değil günlük hayatta kullaniyorum mausu çok tercih etmem ama onun dişinda vectorel çizimlerin tamaminda çizim tableti tercihm

Quesky

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aga ben sulu boyayı tercih ederim ne o öyle yeni nesil işleri :pof:

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
kurşun kalem daha iyi
:) bende karakelemciyim yalan olmasın ama malesef çizerken elim simsiyah oluyor :/ ve ayriyetten üstünüze afiyet ben biraz bastıtırarak çizerim biliyorum yanlış ama silince iz kalıyor.Ayriyeetten karakalemden gına geldim artık renk katmak istiyorum resimlerime :)