Skript:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Minecrafttürk: Axel102
Oyun: wPusu
Mikrafonum yok ve herşeyin üstünden 50 kere geçiyorum neden olmamış acabaAxel102 başkaları ne der fakat çok tecrübesiz gibi olmuş video tabii yeni başlayanlara yardımcı olur lakin anlatımın güzel değil. Yinede eline sağlık kardeşim.
Olmayan anlatamaman değil anlatımın güzel değil dedim ben anlatamamana laf söylemiyorum. Benim tarzım değil kendi yorumum yanlış anlama.Mikrafonum yok ve herşeyin üstünden 50 kere geçiyorum neden olmamış acaba
Yanlış anlamışım ben ozaman ben devam edeyimOlmayan anlatamaman değil anlatımın güzel değil dedim ben anlatamamana laf söylemiyorum. Benim tarzım değil kendi yorumum yanlış anlama.
Eder türkçe karakter diyorum sonuçtaBence Güzel Sevdim Ama Şimdi Sen Türkçe Karakterleri Destekliyor Dedin Şöyle Yaptıgımızda
Mesela /görev yazsam yada /amaç Kabul Edermi ?
Ok Saol Rehber Güzel Olmuş Çok İşime Yaradı .Eder türkçe karakter diyorum sonuçta
İplenmeyen adamSkript'i ne kadar biliyorsun bilmiyorum ama çekmiş olduğun öğretici videosu çok kalitesiz ve doğru düzgün bir anlatım söz konusu değil. Forumda bir kaç kişi çekti diye hatırlıyorum. Bazıları düzgün bazıları ise kötü çekmiştir. Açık sözlü konuştum, sever misin söver misin bilemem.