Skript : Anlamak ve Temeller #1

blackone1991

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Skript'i ne kadar biliyorsun bilmiyorum ama çekmiş olduğun öğretici videosu çok kalitesiz ve doğru düzgün bir anlatım söz konusu değil. Forumda bir kaç kişi çekti diye hatırlıyorum. Bazıları düzgün bazıları ise kötü çekmiştir. Açık sözlü konuştum, sever misin söver misin bilemem.

korkugunu

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Axel102 başkaları ne der fakat çok tecrübesiz gibi olmuş video tabii yeni başlayanlara yardımcı olur lakin anlatımın güzel değil. Yinede eline sağlık kardeşim.

Klasus

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence Güzel Sevdim Ama Şimdi Sen Türkçe Karakterleri Destekliyor Dedin Şöyle Yaptıgımızda
Mesela /görev yazsam yada /amaç Kabul Edermi ?

Rosenrot

LAGOMORPHA
En iyi cevaplar
0
Skript'i ne kadar biliyorsun bilmiyorum ama çekmiş olduğun öğretici videosu çok kalitesiz ve doğru düzgün bir anlatım söz konusu değil. Forumda bir kaç kişi çekti diye hatırlıyorum. Bazıları düzgün bazıları ise kötü çekmiştir. Açık sözlü konuştum, sever misin söver misin bilemem.
İplenmeyen adam

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
iyi de skript türkçe karakter desteklemiyorki ? mesela komut için /açadam yazarsak ortaya şu nun gibi bişi çıkar
/a▒adam fln saçma karakterler çıkar ?

Ozi Başkan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Seriye ayrıntılı şekilde günden güne güzelce anlatım yaparsan takip ederim. kesinlikle ögrenmem gerek :)