Quesky
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
O zaman konunun silinmesini iste"skript" bölümünde açtım konuyu kardeş
LG-E612 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O zaman konunun silinmesini iste"skript" bölümünde açtım konuyu kardeş
LG-E612 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sanırım rosenrot gerekli cevabı vermişti ? Kardeş bak eğer fikire / emeğe saygı yoksa git burdan ulan ben sanki "SKRIPT" yazmayı bilmiyom sen portakalda vitaminken biz burda "SKRIPT" yazıyorduk. O yüzden başkalarını eleştireceğine biraz sen kendini eleştir. Yoksa forumda düşman gözüyle bakılırsınSIKIRİPTİ değil Skript denir ona ve çoğu kişi sana bu yüzden yardım etmeyecektir düzgün yazmadığın için düzgün konuşmayacağını düşünecekler kaba birisi olduğunuda düşünebilirler sonra yardım etmezler veya konuya girmezler o yüzden başlığın adını değiştirmeni tavsiye ederim
Gerçek zaman kavramı yapmamız lazım labirent yapicaz geceleri labirent kapancak içeri bosslar koycaz labirenti bitiren olursa o kurtulacak. Labirentin girişi doğal olcak ağaçlar falanNerelerde yardım lazım? The Maze Runner hakkında hiçbir bilgim yok ama takıldığın biyer olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
Gerçek zaman kavramı yapmamız lazım labirent yapicaz geceleri labirent kapancak içeri bosslar koycaz labirenti bitiren olursa o kurtulacak. Labirentin girişi doğal olcak ağaçlar falan
1.8.X kardeş server kurucam hub ona eklemeyi düşünüyorumAslında Skripte gerek yok. Hangi Minecraft Sürümünde yapacaksınız?
yardım etmeye çalışıyorum ama insanlar iyilikten anlamazki hele senin gibilerSanırım rosenrot gerekli cevabı vermişti ? Kardeş bak eğer fikire / emeğe saygı yoksa git burdan ulan ben sanki "SKRIPT" yazmayı bilmiyom sen portakalda vitaminken biz burda "SKRIPT" yazıyorduk. O yüzden başkalarını eleştireceğine biraz sen kendini eleştir. Yoksa forumda düşman gözüyle bakılırsın