Herkese selamlar. Yeni oyuncuyum tavsiyeleriniz nelerdir ?

Khardaq

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Herkese selam kardeşler/arkadaşlar. Oyunu yeni aldım. Daha doğrusu single player olarak tek başıma crackli halini oynuyordum ama multiplayer serverlarda oynayabilmek için orjinalinide 1-2 gün önce almış bulunmaktayım. Öncelikle 1-2 servera girdim ama o serverlarda çok fazla değişik şeyler var bi sürü mini oyunlar vs. vs. Şimdi öncelikle düzgün bi saygı çerçevesi içerisinde oyun oynayabilecek bi kaç kişi varsa tanışıp beraber oynayabilirim. Teamspeak sunucum vs. var. Onun dışında PVP çok fazla sevmiyorum, ki zaten minecraftın PVP sinede bi türlü alışamadım. PVE ağırlıklı sunucuları tercih edicem ama bi türlü bulamadım. Özellikle bu değişik modlu olan tavsiye edeceğiniz serverlar varsa ve tavsiye edebilirseniz çok sevinirim.

Son düzenleme:

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Hoşgeldin @Khardaq .
Önerebileceğim 2 sunucu var sana.

Türkçe: mc.sonoyuncu.network 1.7 destekler, cracked. Girmek için siteden(sonoyuncu.network) kayıt olup özel launcher'ı ile giriş yapabilirsin. Hileli oyuncuya rastlama olayın evde altın bulma olasılığın kadardır. pvp pve rp sayılır.

Yabancı: eu.mineplex.com / us.mineplex.com 1.8 destekler(1.7 desteğini kaldırdı diye biliyorum), premium'dur. Direk girebilirsin. pvp pve rp sayılır.

Forumda güzel günler geçirmen dileğiyle, iyi oyunlar efendim.

Khardaq

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
İllumunati kardeşim lütfen başka postları trollersen sevinirim...

Dpelqpleq , Hocam teşekkürler önerilerin için. mineplex de oynuyorum zaten fakat istediğim gibi bir survival modu yok sanırım yada ben bulamadım. Hep mini oyunlar şeklinde. diğer sunucuyuda kontrol edeceğim =)

OrnitorenkAdam

Hıyar isteyen köpekbalığı
En iyi cevaplar
0
İllumunati kardeşim lütfen başka postları trollersen sevinirim...

Dpelqpleq , Hocam teşekkürler önerilerin için. mineplex de oynuyorum zaten fakat istediğim gibi bir survival modu yok sanırım yada ben bulamadım. Hep mini oyunlar şeklinde. diğer sunucuyuda kontrol edeceğim =)
"Şimdi öncelikle düzgün bi saygı çerçevesi içerisinde oyun oynayabilecek bi kaç kişi varsa tanışıp beraber oynayabilirim."
İstersen oynayabiliriz ._.

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
yani pvp yapmıcaksan pek fazla seçeneğin yok modları öğren makinaları bi kaç kişi bul nitradodan server alıp oynayın biz her yaz yapıyoruz arkadaşlarla gayet zevkli oluyor

Blueyescat

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
eu.mineplex.com
play.itsjerryandharry.com
mc.hypixel.net
play.hivemc.com
gommehd.net
play.Kastia.net
play.cubecraft.net

Premium hepsi. Survival da vardı galiba ama emin değilim, JerryAndHarry de SkyBlock var mesela. Bulursun güzel şeyler.

Khardaq

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
"Şimdi öncelikle düzgün bi saygı çerçevesi içerisinde oyun oynayabilecek bi kaç kişi varsa tanışıp beraber oynayabilirim."
İstersen oynayabiliriz ._.
Tabi dostum neden olmasın. Ama dediğim gibi çok fazla bilmiyorum fazla soru sorabilirim bazı yerlerde =)

Kovalski, Hocam o sıkıntılı biraz gibi ya şimdi tek başımayım zaten, o yüzden orjinal aldım online oynayabileyim rahat rahat server sıkıntısı olmadan diye =)

Blueyescat, Dostum bir iki tanesine bakmıştım zatende diğerlerini bilmiyorum inceleyeceğim teşekkürler =). Birde bu skyblock, skywars mıdır nedir onun olayı ne oluyor ?

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Tabi dostum neden olmasın. Ama dediğim gibi çok fazla bilmiyorum fazla soru sorabilirim bazı yerlerde =)

Kovalski, Hocam o sıkıntılı biraz gibi ya şimdi tek başımayım zaten, o yüzden orjinal aldım online oynayabileyim rahat rahat server sıkıntısı olmadan diye =)

Blueyescat, Dostum bir iki tanesine bakmıştım zatende diğerlerini bilmiyorum inceleyeceğim teşekkürler =). Birde bu skyblock, skywars mıdır nedir onun olayı ne oluyor ?
Skywars ve Skyblock ada oyunlarıdır, skywars'ta adada başkalarına karşı savaşırsın. Skyblock'ta survival gibi uzun soluklu bir oyundur, görevlerini tamamlarsın. İnternetten videolarına ulaşabilirsin güzel oyunlardır.

Khardaq

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Rayandu, teşekkürler dostum açıkcası pvp ile çok ilgilenmiyorum =) pvp ile bir tek Ultima Online oynarken ilgileniyordum, oda baya eskide kaldı. yaklaşık 10 yıldır pve üzerine oyunlar oynuyorum pvp çok sarmıyor =) ama kurcalıyacağım teşekkürler tekrardan.

Ragnarak açıkçası türk sunucusu yabancı sunucu diye düşünmedim. Beni kendine bağlayabilcek bir sunucu olsun farketmez benim için =).

Dqelqpleq teşekkürler dostum bilgi için inceleyeyim biraz =)

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Rayandu, teşekkürler dostum açıkcası pvp ile çok ilgilenmiyorum =) pvp ile bir tek Ultima Online oynarken ilgileniyordum, oda baya eskide kaldı. yaklaşık 10 yıldır pve üzerine oyunlar oynuyorum pvp çok sarmıyor =) ama kurcalıyacağım teşekkürler tekrardan.

Ragnarak açıkçası türk sunucusu yabancı sunucu diye düşünmedim. Beni kendine bağlayabilcek bir sunucu olsun farketmez benim için =).

Dqelqpleq teşekkürler dostum bilgi için inceleyeyim biraz =)
Bazıları kötüleyecek ama müsait isen skype veya özel mesaj yolu ile kendi sunucumu anlatabilirim , beğenirsen gelir oynarsın ?