KokusmusKlavye
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Başka bilenen bugları yazın ben 3-4 sayfada 10 15 tane ben yazacam
youtube skyblock bug yazarsan saten birsürü var boyle boş yapmayınMaalesef olsa bilinirdi![]()
O zaman neden konu açtın Agayoutube skyblock bug yazarsan saten birsürü var boyle boş yapmayın
bunları yazınKırık taş bugu ne alaka istersem faremi bantlarım.
Güçlendirilmiş ray çoğaltma var mesela YouTube de çıkar ama çözümü ne olabilir ki... Rayı engelleyeceksen sunucu kapat daha iyi derim, en iyisi hiçbir şekilde ray ile para kazanılmasın ve adaya level vermesin. Buda çözüm olabilir
Bunu engelleyen pluginlerde olabilir aslında araştırabilirsin
Bir kez daha sen söylediğin için teşekkürler, hayırlı günlerArkadaşlar FBasic plugini ile tüm bugları engelleyebilirsiniz.Kaktüs bugu engellenmiştir %100 kesin bilgidir.
nuker ıle kırma yaparken afk olmaz kı oyuncu...Nuker açarak kırık taş kasma olayını şöyle engelleme şansımız olabilir aslında;
- AFK olanlari kickleyip, böylece AFK olupta nuker ile kıranları bi' nebzede olsa engelliyebilir diye düşünüyorum.
nuker ıle kırma yaparken afk olmaz kı oyuncu...
Bilmiyordum, teşekkürler. Hile kullanmadığım için fazla bilgim yok bu konuda -,-nuker ıle kırma yaparken afk olmaz kı oyuncu...
Hile kullanmayan Türk görmedim daha,umarım yanılıyorumdur...Bilmiyordum, teşekkürler. Hile kullanmadığım için fazla bilgim yok bu konuda -,-
O zaman beni gördünüz, sizi yanılttım. İyi forumlar.Hile kullanmayan Türk görmedim daha,umarım yanılıyorumdur...