Telefon Hızlandırıcı

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Eger root atabilirim ve garantisi yoksa kinguser indir ve ac orada autostart uygulamalari var onlari tikini kaldir sonrada istedigin uygulamaya root yetkisi ver sonra playstoredan root booster indir ve hangi modu istiyorsan yukle hiz,batarya,kararlilik gibi modlar var zaten uyariyorum ne yaptiysan kendine yaparsin garantisi varsa yapma yoksa garantisi gider ve kinguseri ingilizce bulmaya calis

LordTs

Umut
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Clean Master indirmen yararlı olacaktır.Biraz zararıda olmuyor değil ama zararından çok yararı var.Olmadı Du Speed Booster var oda aynı özelliklere sahip diye biliyorum.

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Clean Master tavsiye edebilirim. Gerçekten temizliği iyi yapıyor. Hatta şöyle diyeyim, Zenfone 2 kullanıyorum, içinde Clean Master yüklü geliyor. Asus bile sistem uygulaması olarak bunu koyuyursa iyi bir uygulamadır. Ancak RAM için istersen pek faydalı olduğunu söyleyemem. 300mb tasarruf ediyorsa 400mb kendisi yiyor. O yüzden otomaitk başlamasını kapadım, sadece temizlik için kullanıyorum.

turkler

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eger root atabilirim ve garantisi yoksa kinguser indir ve ac orada autostart uygulamalari var onlari tikini kaldir sonrada istedigin uygulamaya root yetkisi ver sonra playstoredan root booster indir ve hangi modu istiyorsan yukle hiz,batarya,kararlilik gibi modlar var zaten uyariyorum ne yaptiysan kendine yaparsin garantisi varsa yapma yoksa garantisi gider ve kinguseri ingilizce bulmaya calis
Düşünsenize Böle Adamın Cebinde Alev Alıyormuş

AtakanRS

osu!
En iyi cevaplar
0
Şu +9 Reklam İtemlerinden Birini Al:

En iyisi budur.

Şaka bir yana, telefonun yavaşsa bu tarz programlar işine yaramaz. Zaten telefon sana göre kasıyorsa zaten işine yaramaz. Yeni bir telefon alma vakti gelmiştir.

turkler

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Clean Master tavsiye edebilirim. Gerçekten temizliği iyi yapıyor. Hatta şöyle diyeyim, Zenfone 2 kullanıyorum, içinde Clean Master yüklü geliyor. Asus bile sistem uygulaması olarak bunu koyuyursa iyi bir uygulamadır. Ancak RAM için istersen pek faydalı olduğunu söyleyemem. 300mb tasarruf ediyorsa 400mb kendisi yiyor. O yüzden otomaitk başlamasını kapadım, sadece temizlik için kullanıyorum.
''Öhöm Öhöm''Alev''Öhöm Öhöm''Patlama''Öhöm Öhöm''

AtakanRS

osu!
En iyi cevaplar
0

Para alırsa Viral Film Uygulaması bile koyar sen merak etme.

Son düzenleme: