Dotayı indirimeden başka pc den aktarmak

BYYARALIQRALL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şimdi 15 gblik bir oyunu indirmek istemiyorum onun yerine arkadasimin dota dosyalarini usb bellegime atip kendi steam klasore atarsam steam bu dosyalari kullanilir hale getire bilirmi ?
Sonuç : çalışır

Son düzenleme:

SlayerR

Toss a coin to your Witcher
Genel Moderatör
En iyi cevaplar
15
Başka bilgisayardan aktarırsan steamdan çalıştıramazsın.

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Büyük ihtimalle olmaz çünkü arkadaşının levellerini falan da içerir o dosyalar muhtemelen. O yüzden bence açılmaz.

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çalışmaz,oyunun config dosyaları ayrı bir yerde saklı,tabii portable sürüm çıkarmadılarsa farklı...

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
steam library den oyuna sag tikla backup a gir belleginin boyutuna gore backup yap sonra dosyalari diger bilgisayara atip steamdan backup dan oyun yukle yap. yada direk iki kere tiklayinca otomatik yukluoda olblr tam hatirlamiom o kismi.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

BYYARALIQRALL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tüh ya ,ben yinede deniyicem umut fakirin ekmeğidir
Tavsiyesi olanlar yaza bilir veya bi fikri veya yazın bişeler

Exo

Gray
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Bilmeyipte sallayan amma çok çıktı be. Oyunu 3 formattır taşıyorum bir sıkıntı olmadan. Klasörü kopyaladığın yere tekrar atarsan çalışacaktır.

sergun26respawn

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Selamlar;
Steam > Oyunları Yedekle ve Geri Yükle > Şuanda yüklü olan programları yedekle > İleri > Dota 2 > İleri > yedeğinizin kopyalanmasını istediğiniz yeri seçin. > İleri

Geri yükleme için:
Steam > Oyunları Yedekle ve Geri Yükle > Yedekten geri yükle > yedeğin bulunduğu yeri seçin

Oyun kayıpsız çalışacaktır, Dota 2 Steam Cloud üzerinden çalışıyor.

Son düzenleme:

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Selamlar;
Steam > Oyunları Yedekle ve Geri Yükle > Şuanda yüklü olan programları yedekle > İleri > Dota 2 > İleri > yedeğinizin kopyalanmasını istediğiniz yeri seçin. > İleri

Geri yükleme için:
Steam > Oyunları Yedekle ve Geri Yükle > Yedekten geri yükle > yedeğin bulunduğu yeri seçin

Oyun kayıpsız çalışacaktır, Dota 2 Steam Cloud üzerinden çalışıyor.
Bu arkadaşın dediği gibi. Disk_1 falan oluşturacak. Sonra flasha atıcaksın. Kendi bilgisayarına tak. Steamdan yedekten geri yükle yap. Oyunun diskleri nerde ise o alanı seç otomatik olarak steam algılayıp yükler. Save falanda içermez. Ancak senin daha önceki savelerini içerebilir.

Bilmeyipte sallayan amma çok çıktı be. Oyunu 3 formattır taşıyorum bir sıkıntı olmadan. Klasörü kopyaladığın yere tekrar atarsan çalışacaktır.
Hayır. Tam tersine. Sanırım şunu söylüyorsun: steamapps commondan alıcan atıcan sonra gine çalışacak... wowowow ilginç. daha önce denemiştim işlemiyor. Ama sadece Dota 2 için işliyor olabilir.