[SORU] Sizce Hangi Sürümde Server Açmalıyım ?

Hangi Sürüm ?

• 1.7.2

Kullanılan: 4 36.4%
  • 1.8

Kullanılan: 7 63.6%

• Kullanılan toplam oy
    11

Leforfs

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar Ben Yakın Bir Zamanda Server Açmayı Düşünüyorum. Sizce Hangi Sürümde Açmalıyım ? Oylamaya Katılırsanız Sevinirim.

NOT:FACTİON SUNUCU OLUCAK.

Greyder

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Diyorsan, bir şey olmaz az oyuncu olsun 1.8 açabilirsin lakin diyorsanda biraz fazla oyuncu olsun 1.7/1.8 açabilirsin veya 1.8 açıp çok kaliteli sunucu açarsan fazla oyuncu gelebilir. Bence 1.7/1.8 açılması lazım :)

XectioNN

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.8.x Aç Hack Varmı 1.8 De Bilemem Ama Hack Azdır 1.8.x'de 1.8.x Acmani Oneririm

Leforfs

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hacklar Sorun Değil Onlar Bi Şekilde Engellenir. Ben Fazla Oyuncu Çekmesini İstiyorum.

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0
1.8 sürümünde daha iyi performans alırsın her sürümde oyunun performansını arttırıyorlar mesela 1.9'da çoğu bilgisayar 60fps alabilicek muhtemelen.

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Şu durumda tek 1.8 açmalısın, ben sunucunun kalitesine değil amacım oyuncu çekmek diyorsan 1.7/1.8 yapabilirsin. Tabi bu durumda 1.8'in bazı özellikleri kullanılmaz.

virtuaL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
kardeşim ben hazır paket kullanacam skript i bilmem plugini düzenleyemem dersen 1.7.2 yi öneririm. ama az cok uğraşıcam güzel olsun istiyorsan en son sürüm 1.8.8. "(1.9) cıkarsa direk ona geç derim"