Cool Cake (CC) Faction Eklenti Paketi v2.0 [1.7.X]

SerhanRS

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Essentialsın jarını rar olarak aç türkçe sini editle kendi adını koy aralara başka klasörü olmayan plugin varsa "SimpleVIPPerks" gibide olur onun içini editle java bilgin varsa azda olsa onları düzeltme ihtimalleri az.
paketi indirdiysen NoPl ye bakmalısın :D

Son düzenleme:

Nigganetwork

Play.NiggaNetwork.Net !
En iyi cevaplar
0
Essentialsın dili türkçe onu rar olarak aç dil seçeneklerinden editle mesela diyorki "NiggaNetwork SerhanRS tarafından susturuldu" başına "(CoolCake) NiggaNetwork SerhanRS tarafından susturuldu" yazabilirsin.

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Bu paket kimlere ne katabilir? Yeni başlayıp faction açıcaklara amatör düzenli bir paket. Ben beğenmedim açıkçası. Bilinen pluginleri bir araya getirmisiniz iste? Ortada yeni bir proje falan yok.
Boşuna coolcake yazmışsın, bizim türk milletinde emeğe saygı yok, alıp editler.
İnsanların emeğe saygısı olsa kendi pluginini yazar oyunu satın alır. Belki o pakette benimde pluginim var, ve arkadas kendi projesi adı altında onu sunuyor ve benim emeğimi, belkide kazancımı engellemis oluyor, evet emek?

SerhanRS

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Essentialsın dili türkçe onu rar olarak aç dil seçeneklerinden editle mesela diyorki "NiggaNetwork SerhanRS tarafından susturuldu" başına "(CoolCake) NiggaNetwork SerhanRS tarafından susturuldu" yazabilirsin.
rar olarak açıp içindeki dil seçeneklerinden türkçedekilerin başına coolcake yazcam ölemi?