Neden banlandığınızı söyleyebilirmisiniz ?banımı kaldırsana
adımroteam38
IceMC.Nitrado.Net ^^Hocam ip nerde?
Serverin Cok Güzel Kardeşim Bana Göre En İyi Faction Sunucu İnşallah Oyuncu Sayında ArtarIceMC.Nitrado.Net ^^
@SonHukumdarAkad @AnduK @notaldo @BaranArslanMRJ @CHNYLMZ @SertacEHT @UmuTMC @Quesky @EmirhanSyl @TwelveNine @Camon32 Yorumlarınızı bekliyorum ^^
@Blueyescat tekrardan sunucumuza bekleriz. Çözülemeyecek sorun yokturAffetmek te erdemliktir buyur gel
@Ashan @Bekrodz @Gavatos sizlerinde yorumunu alabilirmiyim ?
Teşekkürler , sunucumuzda oynuyor isen ismini alabilir miyim ? Günlük 30-35 kisiyi geçiyoruz su andada 21 kişi var maşşallah ^^Serverin Cok Güzel Kardeşim Bana Göre En İyi Faction Sunucu İnşallah Oyuncu Sayında Artar![]()
Claucher arada bir giriyorumTeşekkürler , sunucumuzda oynuyor isen ismini alabilir miyim ? Günlük 30-35 kisiyi geçiyoruz su andada 21 kişi var maşşallah ^^
Register deneKit PVP en sevdiğim.
Bu arada sunucuya kayıt olamıyorum./kayit (şifre) (tkrşifre) yapıyorum fakat yetkiniz bulunmamakta diyor./gir (sifre) yapıyorum kayıt olunamadı diyor.
@Ragnarak
Ismini tekrar alabilirmiyim ?Artık lobiye girebiliyorumDaha doğrusu Factionsa yönlendirmiyor beni hala banlıyım
![]()
Kit PVP en sevdiğim.
Bu arada sunucuya kayıt olamıyorum./kayit (şifre) (tkrşifre) yapıyorum fakat yetkiniz bulunmamakta diyor./gir (sifre) yapıyorum kayıt olunamadı diyor.
@Ragnarak
Görmüstüm seni ^^Claucher arada bir giriyorum
Register dene
DogrudurIsmini tekrar alabilirmiyim ?
Register deneyin , birde kötü bir haberim var . Lag olmasın diye kitpvp yi kaldırdık , yakında yeni bir sunucu olarak tekrar acacagız
Görmüstüm seni ^^
Canın sağolsun ne yapayım sunucuna girdim eğlenceli güzel bir sunucu yani.Ismini tekrar alabilirmiyim ?
Register deneyin , birde kötü bir haberim var . Lag olmasın diye kitpvp yi kaldırdık , yakında yeni bir sunucu olarak tekrar acacagız
Görmüstüm seni ^^
öyledir kardeşim güzel sunucu eglenceli yönü yok sıkmıyor ortamı iyiCanın sağolsun ne yapayım sunucuna girdim eğlenceli güzel bir sunucu yani.