Pluginer + Skripter + Asistan + Moderator + Builder + Rehber + Reklamcı Alımları ! Hemen Başvur !

ivejo

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adı okan
Skype oki7894 (gülemyin anaokunda açmıştım .:D)
Komut bilgisi opluk ile ilgili her şey
Yeni fikirlerini yaz:...
Seni neden alalım ?: opluk ile ilgili tüm komutları biliyorum
- kurucuya yardım ederim
-boş muhabbet yapmam
-zevkine oyuncuya ban atmam (troll değilmidir yani)
-üst rütbeye saygı duyarım
-hızlı ve az hatalı kalvye kullanırım
benden bu kadar aradığın her şey bende var :p sen bilrsin

NEDENSE O HARFİLERİ YERİNE GÜLÜCÜK ÇIKMIŞ ONA GÖRE BAK

ProMcciler

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Admin
Adil misin : Her zaman :)
Ad : Ali Osman
Soyad : Eker
Komut Bilgisi : %95
Seni neden alalım ? : Neden mi alasın aklımda bir sürü fikir var hatta birkaçını söyliyim ama daha çok var fikrim . Alırsan pişman olmassın .
Fikirlerim : Vip , Vip Hammadde , Edit Eşyalar (Kazma , Balta vb.) (tabii ki edit eşyaları almak için gerçek para gerekli) , Köylü Ticaret , Bosslar Ben bu kadar söyledim ama daha çok fikrim var yani alırsan pişman olmassın.

SlayerR

Toss a coin to your Witcher
Genel Moderatör
En iyi cevaplar
15
Admin
Adil misin : Her zaman :)
Ad : Ali Osman
Soyad : Eker
Komut Bilgisi : %95
Seni neden alalım ? : Neden mi alasın aklımda bir sürü fikir var hatta birkaçını söyliyim ama daha çok var fikrim . Alırsan pişman olmassın .
Fikirlerim : Vip , Vip Hammadde , Edit Eşyalar (Kazma , Balta vb.) (tabii ki edit eşyaları almak için gerçek para gerekli) , Köylü Ticaret , Bosslar Ben bu kadar söyledim ama daha çok fikrim var yani alırsan pişman olmassın.
Fikirleriniz klasik fikirler.

AttackOnAttack08

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Admin Alımı
Adı: Emirhan zafer
Komut bilgisi: wg we komutlarım çok iyidir plugin komutlarınıda çok iyi bilirim en iyi bildiklerim groupmaneger,plotme ve essentialstır
Yeni fikirlerini yaz: eğer admin seçilirsem öncelikle gerçekten servera çok iyi çalışmalar yapacağımı düşünüyorum ve çoğu serverlarda olmayan warplar yapmayı düşünüyorum tabi skypten daha ayrıntılı bir şekilde konuşabiliriz
Seni neden alalım ?: ben 4,5 yıldır mc oynuyorum ve 3 yıldırda admin,modluk,builderlik,rehberlik vs. yaptım ve en tecrübeli olduğum yetkililer adminlikti gerçekten admin olduğum serverlarda iyi çalışmalar yaptım gayet güvenilir oyunculara karşı saygılı biriyimdir ve 1 server kurmuşluğum var eğer beni seçerseniz asla pişman olmazssınız bunu kendime güvenerek sölüyorum

UmuTM

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Build Bilgisi:%95
Yaptığınız maplardan bir kaç resim: Bi Arena Yaptım Eğer Cevap Verirsen Ekran Görüntüsü Alıp Sana Atarım (Sadece Arena Değil)

Sıfırdan map yapabilirmisin: Yaparım
Komut Bilgisi: %80

HerKuşunEti

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Rehber Alımı:
Adilmisin: Evet kimsenin tarafını tutmam
Oyuncu ilişkileri: İyi davranırım sakin kalırım
Günlük online: Hergün en az 1 saat
Oyun Bilgisi: Bir rehber olarak yetkilerimi ve kurallarımı bilirim 2 yıldır MC oynuyorum 5 serverde rehber oldum