SerhanRS
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Adam 1.8in Buglarından Yaralanmış Olabilir Mesala 1.8de Adam Sana Kitap Atıyor Sen Onu Açınca Adam OP Oluyor.Evet Spigot Kullanıyorum
Adam 1.8in Buglarından Yaralanmış Olabilir Mesala 1.8de Adam Sana Kitap Atıyor Sen Onu Açınca Adam OP Oluyor.Evet Spigot Kullanıyorum
İlk Defa Öle bir şey Duyuyorum 1.7'de Varmı ? Zaten Onunla Alakası Yok Galiba Benim Nickim Üzerinden Yetki Veriliyo AdamaAdam 1.8in Buglarından Yaralanmış Olabilir Mesala 1.8de Adam Sana Kitap Atıyor Sen Onu Açınca Adam OP Oluyor.
1.8'den Kaynaklanan Çok Fazla Bug Bulunuyor Ve Bazıları Hala Bulunamadı Ve Logları Değiştiren Buglar Olabilirİlk Defa Öle bir şey Duyuyorum 1.7'de Varmı ? Zaten Onunla Alakası Yok Galiba Benim Nickim Üzerinden Yetki Veriliyo Adama
Ciddenmi Şu 1.5.2'de Çalışanımı Diyon *_*ForceOP olayından mı bahsediyorsunuz?
Peki Bu Bug'lar Neden 1.7'de Yoktu ?1.8'den Kaynaklanan Çok Fazla Bug Bulunuyor Ve Bazıları Hala Bulunamadı Ve Logları Değiştiren Buglar Olabilir
FlareNW'Mi ? Orası Hala Yaşıyomu BeHala var o olayFlare'de.
Flare Hacked Client.Peki Bu Bug'lar Neden 1.7'de Yoktu ?
FlareNW'Mi ? Orası Hala Yaşıyomu Be![]()
He Pardon Yanlış AnladımFlare Hacked Client.
1.7de Yoktu 1.8de Çok Fazla Açık Bulunduğundan İlk Başta (1.8in İlk Çıkışlarında) Bunlardan Yararlanarak Böyle Buglu Versiyonlar Yazıldı.Peki Bu Bug'lar Neden 1.7'de Yoktu ?
FlareNW'Mi ? Orası Hala Yaşıyomu Be![]()
Sonradan Düzeltmedilermi Bu Bugları ?1.7de Yoktu 1.8de Çok Fazla Açık Bulunduğundan İlk Başta (1.8in İlk Çıkışlarında) Bunlardan Yararlanarak Böyle Buglu Versiyonlar Yazıldı.
yalnız sunucu 1.7.10 mümkün değil o şeyAdam 1.8in Buglarından Yaralanmış Olabilir Mesala 1.8de Adam Sana Kitap Atıyor Sen Onu Açınca Adam OP Oluyor.
Düzeltildi Fakat Buglu Versiyonlar Yazılmıştı Çoktan Aynı Huzni Gibi Versiyon İşte Buda.Sonradan Düzeltmedilermi Bu Bugları ?
Düzeltildikten Sonra Yazılsa Ne Yazar Anlamadım ? Sonuçta Bug Düzeltilde Kodu Ne İşe Yararki ?Düzeltildi Fakat Buglu Versiyonlar Yazılmıştı Çoktan Aynı Huzni Gibi Versiyon İşte Buda.
Buglu Version Adamlarda Olunca Oyunu Ondan Açıp YapıyorlarDüzeltildikten Sonra Yazılsa Ne Yazar Anlamadım ? Sonuçta Bug Düzeltilde Kodu Ne İşe Yararki ?