staj yaptığım şirketin bilgisayarı ne bekli10 üst üste açtı açmamazlık yaptı sonradan açtı böyle oldubir konuyu neden 3 defa açıyorsun
kardeşim bunu biraz daha detaylandırma gibi bi şansın daha varmı bi kaç özellik dahaKod:on death of player: attacker is player add 10 to attacker's hunger bar heal the attacker
kardeşim bunu biraz daha detaylandırma gibi bi şansın daha varmı bi kaç özellik daha
on death of player:#Oyuncu eğer ölürse olacaklar:
attacker is player#Öldüren oyuncu ise.
add 10 to attacker's hunger bar#Öldüren kişinin 10 açlık barı dolacak.
heal the attacker#Öldüren kişinin canı dolacak.
send "Can & Açlık barın dolduruldu." to attacker#Öldüren kişiye mesaj atacak.
yok kardeşim onu demedim ben ne yaptın sil o fazlalıklarıKod:on death of player:#Oyuncu eğer ölürse olacaklar: attacker is player#Öldüren oyuncu ise. add 10 to attacker's hunger bar#Öldüren kişiye 10 açlık barı dolacak. heal the attacker#Öldüren kişinin canı dolacak. send "Can & Açlık barın dolduruldu." to attacker#Öldüren kişiye mesaj atacak.
Buyrun ekliyimyok kardeşim onu demedim ben ne yaptın sil o fazlalıklarıbi kaç özellik daha ekleticektim kabul edersen
![]()
adam öldürünce 3lvl atlicak hız 2 efekti kazanıcak 10 saniyelik ve 10 saniye içinde 1 kişi daha öldürürse bu hız 3 olcak böyle böyle hız 5 e kadar gidicek en fazlaBuyrun ekliyim![]()
adam öldürünce 3lvl atlicak hız 2 efekti kazanıcak 10 saniyelik ve 10 saniye içinde 1 kişi daha öldürürse bu hız 3 olcak böyle böyle hız 5 e kadar gidicek en fazla![]()
on login:
if {kill.%player%} is not set:
set {kill.%player%} to 0
on death of player:
attacker is player
add 10 to attacker's hunger bar
heal the attacker
give attacker xp to 3
apply speed 2 to the attacker for 10 seconds
add 1 to {kill.%attacker%}
if {kill.%attacker%} is greater than 1:
remove speed from attacker
apply speed 3 to the attacker for 10 seconds
if {kill.%attacker%} is greater than 2:
apply speed 4 to the attacker for 10 seconds
if {kill.%attacker%} is greater than 3:
apply speed 5 to the attacker for 10 seconds
set {kill.%attacker%} to 0
yapmanı hiç beklemiyodum xd eve gidince hemen test edicemKod:on login: if {kill.%player%} is not set: set {kill.%player%} to 0 on death of player: attacker is player add 10 to attacker's hunger bar heal the attacker give attacker xp to 3 apply speed 1 to the attacker for 10 seconds add 1 to {kill.%attacker%} if {kill.%attacker%} is greater than 1: remove speed from attacker apply speed 2 to the attacker for 10 seconds set {kill.%attacker%} to 0
fakat anladığım kadarıyla max speed 3 oluyorKod:on login: if {kill.%player%} is not set: set {kill.%player%} to 0 on death of player: attacker is player add 10 to attacker's hunger bar heal the attacker give attacker xp to 3 apply speed 2 to the attacker for 10 seconds add 1 to {kill.%attacker%} if {kill.%attacker%} is greater than 1: remove speed from attacker apply speed 3 to the attacker for 10 seconds set {kill.%attacker%} to 0
Benim bildiğim 10 du max speed sanırım ?yapmanı hiç beklemiyodum xd eve gidince hemen test edicem
fakat anladığım kadarıyla max speed 3 oluyor