Tekkit 1.6.4 Servere Bağlanamıyorum !

karanlik6492

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Craftersland denen bir servere bağlanamıyorum.Bu hatayı alıyorum;

İD 3974 is mismatched between world and game

Bu hatanın İD çakışması olduğunu biliyorum ama o modpack ve serverin neden farklı olduğunu bilmiyorum ?

Not:Renkli Yazı Zevkine :D

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
benim serverime gel modlu oynariz beraber :) Not: Tekkit değil daha büyük bi paket[DOUBLEPOST=1437834434,1437834332][/DOUBLEPOST]birde o hata ID çakışması değil bilgisayarinin dili türkçe olduğu için hata veriyor

LegendofAnatolia

Kaptan Penguen
En iyi cevaplar
0
Sen eski tekkit sürümü kullanıyorsun, onlar yenisini kullanıyor olabilir veya tam tersi.
Veya paketi biraz editlemiş olabilirler. Sitesi falan varsa yazıyodur.

karanlik6492

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Sen eski tekkit sürümü kullanıyorsun, onlar yenisini kullanıyor olabilir veya tam tersi.
Veya paketi biraz editlemiş olabilirler. Sitesi falan varsa yazıyodur.
sitesinde sadece tekkit galacticraft server yazıyor...[DOUBLEPOST=1437839883,1437837648][/DOUBLEPOST]
paketi indirdim içindeki launcher modlu açmadı o nasıl olcak ?

burakcm

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
benim serverime gel modlu oynariz beraber :) Not: Tekkit değil daha büyük bi paket[DOUBLEPOST=1437834434,1437834332][/DOUBLEPOST]birde o hata ID çakışması değil bilgisayarinin dili türkçe olduğu için hata veriyor
Beraber oynayalımmı hafta sonu

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Beraber oynayalımmı hafta sonu
kardeşim serveri 3 ay tatilde açıyodum sadece arkilerle oynamak için fakat planlarım değişti hep 3 ay tatilde modlu sw açardım fakat bu sefer survival server açıcam ayrıca tinkers ve tamamen kendi yazdığım bir armor moduda olucak bayağı kaliteli bi survival sizi bekliyor yani :)

burakcm

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
kardeşim serveri 3 ay tatilde açıyodum sadece arkilerle oynamak için fakat planlarım değişti hep 3 ay tatilde modlu sw açardım fakat bu sefer survival server açıcam ayrıca tinkers ve tamamen kendi yazdığım bir armor moduda olucak bayağı kaliteli bi survival sizi bekliyor yani :)
Sw yı ben açarım başka bir şey oynarız