MhaWTHoR
Obsidyen Madencisi
- En iyi cevaplar
- 1
Between kısmının 2 rakamınıda 100 yap öyle dene.yok kardeşim en az 20 kez falan tıkladım gene vermiyor
Between kısmının 2 rakamınıda 100 yap öyle dene.yok kardeşim en az 20 kez falan tıkladım gene vermiyor
items: 100 diamond {@ve} 100 iron ingotBetween kısmının 2 rakamınıda 100 yap öyle dene.
sen ugraştınca noldu becerebildinmi olmamış olmuyor ?Bu kadar basit siz neden option ile uğraşıyorsunuz?Kod:on right click on leather: chance of 4%: give player item else: chance of 1%: give player item else: send "&4Basarısız." to player
on right click on leather:sen ugraştınca noldu becerebildinmi olmamış olmuyor ?
hiç biri olmuyor ofon right click on leather:
chance of 4%:
give player item
Bende ilk böyle düşündüm çaktırma :3 @TheMissingLink bu arada kavga sezdim lütfen sakin olun ^^
sakin ol, Kızgınken yazdın herhalde :/ Ben sadece niye onlarla uğraşıyorsunuz dedim, küfür falan etmedim ki.sen ugraştınca noldu becerebildinmi olmamış olmuyor ?
Ben anladığımı yazdım konuda adam bildiğin Türkçeye tek atmış.on right click on leather:
chance of 4%:
give player item
Bende ilk böyle düşündüm çaktırma :3 @TheMissingLink bu arada kavga sezdim lütfen sakin olun ^^
yok kardeşim kusura bakma yapabilen yokmu yavsakin ol, Kızgınken yazdın herhalde :/ Ben sadece niye onlarla uğraşıyorsunuz dedim, küfür falan etmedim ki.
Ben anladığımı yazdım konuda adam bildiğin Türkçeye tek atmış.
Tamam, ne istediğini düzgünce yazabilir misin?yok kardeşim kusura bakma yapabilen yokmu yav
bak şimdi kardeşim Event Hediyesi Adı Verilmiş Bi Deri Olucak Bu Deriyede Sadece Oplar Ulaşabilicek biz onun eventini yapıcaz oyuncular o deriye sag tıklayınca ilkte %5 %6 oranlarla itemler gelicek diamond enchli elma vb anlatabildimmi?Tamam, ne istediğini düzgünce yazabilir misin?
seni daha iyi anlarsak daha iyi cevaplar verebiliriz.![]()
Komik mi Biz Burda Bişeyler Yapmaya Bişeyler Bulmaya Çalışıyoruz Sen Gelmiş Dalga Geciyosun ?:3
Ne Kadar Safım ya![]()
Dalga geçmiyorumKomik mi Biz Burda Bişeyler Yapmaya Bişeyler Bulmaya Çalışıyoruz Sen Gelmiş Dalga Geciyosun ?
on right click holding leather named "Event Hediyesi":
player has permission "admin":
chance of 5%:
player has enough space for 2 diamonds:
give 2 diamonds to player
else:
chance of 4%:
player has enough space for enchanted golden apple:
give enchanted golden apple to player
else:
chance of 4%:
player has enough space for iron:
give iron to player
deniyorum 1 dakika1. olarak Permissions kısmını halledebilirmisin bilmiyorum ama sadece opların kullanması için bu gerekliKod:on right click holding leather named "Event Hediyesi": player has permission "admin": player's inventory is empty chance of 5%: give 2 diamonds to player else: chance of 4%: give enchanted golden apple to player
2. olarak istediğin itemleri şu döngü ile ekleyebilirsin
Kod:else: chance of 4%: give enchanted iron to player