Dragon's Prophet [TR SUNUCUSU]

KralDerT

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0

Arkadaşlar bilmeyenler için dragon's prophet bir mmorpg oyun ve türkiye sunucusu daha dün (20.11.2015) açılmışdır. NOT: AÇIL BETADIR!

Oyunda ejderhalara binip sürülebiliyor. Ejderha yakalayıp onu alabiliyorsun. Ejderhan ile birlikte savaşa biliyorsun.

Şahsen bu konuyu açma amacım sizi bu oyuna davet etmek yani kısaca tek oynamaktan bıktım gelin birlikte oynayalım diyorum.

Gelecek olursanız öneri olarak okçu sınıfını öneririm ilk levellerde biraz eziliyorlar ama daha sonradan güçlü oluyorlar. Ben size kasılmanızda yardım edebilirim.
Açıkcası okçu bir partnerimin olması benimde hoşuma gider ben yakın dövüş sınıfındanım yani bir okçu yanıma güzel gider :D

Hediye olarak ilk başta ejderha veriliyor postanızı kontrol ederseniz ama yeni kaydolanlara veriliyor mu bilmiyorum.

Oyunda adım Susanoo 20 levelim. Savaşçı sınıfındanım.
Artık tek başıma fazla ilerleyemiyorum yoldaşlar şart oldu. Gelecek olanlar ister özel mesaj yolu ile forumdan görüşelim. Veya konuya yanıt olarak yazabilirsiniz.

Daha önceden başlamış olan varsa gelin beraber oynayalım. Çünkü gerçekten mmorpg oyunlarında tek başına zevki çıkmıyor.

Oyun sayfasının linki:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Gezginlerden indirmenizi önermem!

Oyundan Görüntü: Çekim kalitesi çok iyi değil tam belli olmuyor ama.

Son düzenleme:

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Canım oyun grafik bakımından kötü fakat ejderha sistemi +++ ben bu oyuna başlamaya düşünmüştüm. başlarımda oynarız bide eğer solo oynicaksan direk ejderha yakalamaya odaklan. bide karakter yaratma sistemi çok hoşuma gidiyor bu oyunun ya koca kavunlu karı yapabiliyoz xd(işin mizah'i). Yani başlıyorum indirmeyi açtım. TR çeviri mi lan yoksa?

Son düzenleme:

KralDerT

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Canım oyun grafik bakımından kötü fakat ejderha sistemi +++ ben bu oyuna başlamaya düşünmüştüm. başlarımda oynarız bide eğer solo oynicaksan direk ejderha yakalamaya odaklan. bide karakter yaratma sistemi çok hoşuma gidiyor bu oyunun ya koca kavunlu karı yapabiliyoz xd(işin mizah'i). Yani başlıyorum indirmeyi açtım.
Grafik bakımından kötü ama özellikleri filan en yükseğe alınca çizemler filan güzel gözüküyor. Aynen bende o karakter yaratma sistemini çok beğendim :D Çok ayrıntılı güzel oluyor ne son skyrimde modlarla okadar ayrıntıya girmiştim hatta skyrimde daha fazla ayrıntı vardı modla :D

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Grafik bakımından kötü ama özellikleri filan en yükseğe alınca çizemler filan güzel gözüküyor. Aynen bende o karakter yaratma sistemini çok beğendim :D Çok ayrıntılı güzel oluyor ne son skyrimde modlarla okadar ayrıntıya girmiştim hatta skyrimde daha fazla ayrıntı vardı modla :D
steam:AzlaazTR ekle 3-4 saat iner başlarız bide TR çeviri mi lan yoksa?

KralDerT

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
steam:AzlaazTR ekle 3-4 saat iner başlarız bide TR çeviri mi lan yoksa?
Tr çeviri ? Oyun türkiye sunucusu açıldı. Yani euda oynanmıyor türkiye de hani lol'de nasıl sunucular varsa burdada böle. Oyun tamamen türkçe.
Yalnız doğru linkten indirdiğine emin ol çünkü yanlışıkla eu sürümünü indirme.

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Tr çeviri ? Oyun türkiye sunucusu açıldı. Yani euda oynanmıyor türkiye de hani lol'de nasıl sunucular varsa burdada böle. Oyun tamamen türkçe.
Yalnız doğru linkten indirdiğine emin ol çünkü yanlışıkla eu sürümünü indirme.
farkettim.. evet. steam ekledin mi.-.

KralDerT

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim steamın özellikleri kısıtlı. Sen gönder KralDerT steam adım.

SlayerR

Toss a coin to your Witcher
Genel Moderatör
En iyi cevaplar
15
Grafikleri ben beğenmemiştim.Şimdi daha da tiksindim :S

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Geliyorum. Sizi bulursam bende oynarım :)

Editek: olm gelmiyorum 12 cigabayt diyor.

Son düzenleme:

KralDerT

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben iptal ettim 1-2 gün diyordu.
:D O senin internet sıkıntın ben rahattım perşembe aksamı gece koydum sabah inmiş oldu. [ Tabi torrent tracklerini ayarlamak ayrı mesele onlar 20dk sürdü :D ]

Görüntü hakkında söyledikleriniz ise bence ne iyi ne kötü orta ama 2013deki grafikler gibi olsaydı katılıyorum berbat ötesiymiş 2013de. Ama şimdi en azından iyi.
Zaten diğer mmorpg oyunlarınında böle bi crysis3 gibi bi grafiği yok yani.