KralDerT
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaşlar bilmeyenler için dragon's prophet bir mmorpg oyun ve türkiye sunucusu daha dün (20.11.2015) açılmışdır. NOT: AÇIL BETADIR!
Oyunda ejderhalara binip sürülebiliyor. Ejderha yakalayıp onu alabiliyorsun. Ejderhan ile birlikte savaşa biliyorsun.
Şahsen bu konuyu açma amacım sizi bu oyuna davet etmek yani kısaca tek oynamaktan bıktım gelin birlikte oynayalım diyorum.
Gelecek olursanız öneri olarak okçu sınıfını öneririm ilk levellerde biraz eziliyorlar ama daha sonradan güçlü oluyorlar. Ben size kasılmanızda yardım edebilirim.
Açıkcası okçu bir partnerimin olması benimde hoşuma gider ben yakın dövüş sınıfındanım yani bir okçu yanıma güzel gider
Hediye olarak ilk başta ejderha veriliyor postanızı kontrol ederseniz ama yeni kaydolanlara veriliyor mu bilmiyorum.
Oyunda adım Susanoo 20 levelim. Savaşçı sınıfındanım.
Artık tek başıma fazla ilerleyemiyorum yoldaşlar şart oldu. Gelecek olanlar ister özel mesaj yolu ile forumdan görüşelim. Veya konuya yanıt olarak yazabilirsiniz.
Daha önceden başlamış olan varsa gelin beraber oynayalım. Çünkü gerçekten mmorpg oyunlarında tek başına zevki çıkmıyor.
Oyun sayfasının linki:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Gezginlerden indirmenizi önermem!
Oyundan Görüntü: Çekim kalitesi çok iyi değil tam belli olmuyor ama.
Son düzenleme: