Başka forumdan bulduğum için adını veremiyorum ama alıntıdır yaniÇözümü şöyledir.Adımları takip edin.
Denetim masası > Windows Güvenlik Duvarı >
![]()
Daha sonra Javayı bulup iki tane boşlugu Tickleyin.İki bilgisayardada ayarlar bu şekilde olsun.
![]()
ev o server ip dediğin ama silmeye çaliştim reklam yapmamaya en fazla bu kadar oluyor reklam için özür dilerimherşeyi yaptim![]()
herşeyi yaptim dediğinide
Arkadaslarina 192.168.1.x diye ip vermiyeceksin![]()
böyle hata veriomus ip numaram sitesinden verdim ip yi sonra 192.168.1.xx diye verdim ipyi hiçbir şekilde girilmiyor sadece kendim giriyorum 192.168.1.x yazarak ( x yazdim aslinda sayi var )
kardeş bn oyle ip vermedim saten reklam olmasin diye x koydum ip numaran sitesine kirdim oradan verdim arkilerime ama gine girememişlerArkadaslarina 192.168.1.x diye ip vermiyeceksin
şu adresten ipini al ver arkadaslarına
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
para yokki olsaNe uğraşıyorsunuz bu kadar girin 5 tl ye bi server alın lagsız, kafa rahat, 7/24 tüm ay oynayın
Port açma olayı çoğu modemde çalışmıyor yada hatalı. Windows FireWall'ı kapayıp denermisin.
nın olduğu yerlerde sanırım. internetten araştır bi "Windows firewall ayarları nasıl yapılır" gibisinden.para yokki olsa
nasil yapilir bilmiyorum firewall