EgoistBey
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
Konu buraya nerden geldi acaba #_#doğru sorry. WW3 hazırlıklı olun ama ciddiyim.. WW3 siber+kara+hava+su+uzay olacak. ASS (uzay fantezi amaçlı).
Konu buraya nerden geldi acaba #_#doğru sorry. WW3 hazırlıklı olun ama ciddiyim.. WW3 siber+kara+hava+su+uzay olacak. ASS (uzay fantezi amaçlı).
Uzaydan saçmalıklarla geldi.Konu buraya nerden geldi acaba #_#
Destekcim yok baska da sorunum yok Allah a sukur tesekkur ederim yorumun icinBi an bu egoistmi diye konuya atlamıştım hüsrana uğradım :'( Ama sesin gerçekten iyi bence bu işte yürürsün başarılarSorunun olursa her zaman burda(yız) .
GüldürdünBi an bu egoistmi diye konuya atlamıştım hüsrana uğradım :'( Ama sesin gerçekten iyi bence bu işte yürürsün başarılarSorunun olursa her zaman burda(yız) .
Oys <3 gaza getiriyosun ama olmaz ki böyle #_#Kardeşim sana başarılar takipteyim bol şans
Sesine aşık olacak hayran kızlara hazırlan sen önce
Güldürdün
Psycho Pass'ın endinglerini egoist söylüyordu doğru oradan hatırladım bende![]()
AynenKardeşim sana başarılar takipteyim bol şans
Sesine aşık olacak hayran kızlara hazırlan sen önce
Güldürdün
Psycho Pass'ın endinglerini egoist söylüyordu doğru oradan hatırladım bende![]()
@abdullah2323 de dediği gibi bir yere başvur güzel seslendirmen olur senden hakikaten.Oys <3 gaza getiriyosun ama olmaz ki böyle #_#
işin gücün karı kız ya@abdullah2323 de dediği gibi bir yere başvur güzel seslendirmen olur senden hakikaten.
Benden demesi şöyle 1 - 3k aboneye ulaştığın zaman sesine aşık olan hayran kızlar olur da artar bile.
İngilizce videolarda hazırla bence.
hocam benide sapıttıracaklar vallahi ondan korkuyorum yaişin gücün karı kız yaulan
![]()
![]()
1-3 k Aboneye seri ulaşmak için birinin desteği lazım be dostum@abdullah2323 de dediği gibi bir yere başvur güzel seslendirmen olur senden hakikaten.
Benden demesi şöyle 1 - 3k aboneye ulaştığın zaman sesine aşık olan hayran kızlar olur da artar bile.
İngilizce videolarda hazırla bence.
Teşekkür ederim dostum YouTube dan abone olup videomu paylasarak bana daha cok destek olabilirsinizonu bunu bırakalım da ses cidden çok iyi ve kullanabileceğin alanlar çok geniş. başarılar.
Cidden Guilty Crown'un şarkılarını da egoist söylüyordu