Tüm TEOG'a girecek kardeşlerime başarılar diliyorum. :)

MhaWTHoR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
1
Merhaba bildiğiniz gibi bugün TEOG'un ilk kısmı yapılacak.
Sınava giren dostlarıma/kardeşlerime başarılar diliyorum.
Umarım iyi bir liseyi kazanırsınız.
Fazla heyecan yapmanızı önermiyorum fakat bu geleceğinizi etkileyecek bir sınav olacağı için ufak bir heyecan olması normaldir.
Soruları yavaş ve dikkatli okuyun, TEOG sizlerin dikkatini ölçüyor sorular şaşırtmacalı yani. :)
Umarım her biriniz TEOG'u iyi geçirirsiniz BAŞARILAR.

DeathLight

You tell me life isn't that hard.
En iyi cevaplar
0
Bende hersene yapılan espiriyi yapıyım acaba onlar mı TEOG a girecek yoksa TEOG mu onlara girecek ?

:(

Nano_Sensei

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
TEOG'a girecekler canını sıkmasın zaten pek de belirleyici bir sınav değil, odaklanın yeter.

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
zamanında sbs girmiştim tamamen sallayarak 300 aldım siz düşünün artık kolaylığını hatta hayatımda 1kere sınava çalışmadım (üniye çalışıcaz artık nasıl yapcam bilmiyorum :D) 12.sınıfa kadar geldim yani pek heyecana gerek yok :D

katılanlara başarılar fakat ihtiyacınız yok :)

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
zamanında sbs girmiştim tamamen sallayarak 300 aldım siz düşünün artık kolaylığını hatta hayatımda 1kere sınava çalışmadım (üniye çalışıcaz artık nasıl yapcam bilmiyorum :D) 12.sınıfa kadar geldim yani pek heyecana gerek yok :D

katılanlara başarılar fakat ihtiyacınız yok :)
Lafı ağzımdan aldın, aynılarını dicektim. :) Bende çalışmadan birinde 340 birinde 260 diğerindede 310 almıstım. Nekadar tembelmisim. :öl:

bydemir06

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herkes öğüt vermiş bende abiniz dostunuz olarak vereyim bu söz benim hayat felsefem dir.

-Hayallerinle yaşa Hayallerin ile Öl-