Mod'lu mu Mod'suz mu Arada kaldım :'/

Sizce Mod'lu mu ? Mod'suz mu ?

• Mod'lu

Kullanılan: 6 60.0%
  • Mod'suz

Kullanılan: 4 40.0%

• Kullanılan toplam oy
    10

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar bildiğiniz yada bilmediğiniz üzere mod'lu faction server açıcam fakat tereddütteyim mod'suz yaparsam kesinlikle tutacağından eminim çünkü çok güzel bir işleyişi sistemi var. warp ormanda ekin toplayarak hayvancılık yaparak hatta maden kazarak bile para kazanabiliyorsunuz

HAAAAA mod'larda öyle makineli değil 2 tane ana mod var diğerleri minik modlar

- tinkers construct

Fırında madenleri eriterek ekipman yapmanıza yarıyor

- bir diğer ana mod'sa mine & battle gear 2

oyuna 2. el ekliyor

AYRICA ÇİFT KILIÇTA YAPABİLİYORSUNUZ

kısaca sizin görüşlerinizi istiyorum

LÜTFEN YORUM ATMADAN ÖNCE ANKETİ CEVAPALYIN

Prototp

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hocam eğer birazcık bile olsa bu toplulukta farklılık yaratmak isterseniz kesinlikle modlu açın derim, yönetmesi, sıkıntıları daha çoktur ama eğer sistemi mükemmel oturtturabilirseniz şuana kadarki en iyi sunuculardan birini kurabilirsiniz. Eski takımımla açtığımız modlu sunucu zamanına göre çok tutmuştu, devamlılık sağlayabilirseniz çok rahat büyüyebilir ve geniş kitlelere hitap edebilirsiniz. Şuanda rafa kaldırdığım çok güzel bir modlu sunucu projem var ancak henüz zamanı gelmedi öncesindeki diğer projelerimi tamamlayıp rayına oturtabilirsem bende yaklaşık bir yıl içinde güzel bir sunucu açmayı düşünüyorum sizede öneririm. Başarılar :)

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Hocam eğer birazcık bile olsa bu toplulukta farklılık yaratmak isterseniz kesinlikle modlu açın derim, yönetmesi, sıkıntıları daha çoktur ama eğer sistemi mükemmel oturtturabilirseniz şuana kadarki en iyi sunuculardan birini kurabilirsiniz. Eski takımımla açtığımız modlu sunucu zamanına göre çok tutmuştu, devamlılık sağlayabilirseniz çok rahat büyüyebilir ve geniş kitlelere hitap edebilirsiniz. Şuanda rafa kaldırdığım çok güzel bir modlu sunucu projem var ancak henüz zamanı gelmedi öncesindeki diğer projelerimi tamamlayıp rayına oturtabilirsem bende yaklaşık bir yıl içinde güzel bir sunucu açmayı düşünüyorum sizede öneririm. Başarılar :)
çok saolun sizede ^^

mehmettaskin

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Bende zaten o serverde oynadım :( İmkanın varsa sadece dekoratif modlar yerine teknik modlarda olan bi server aç dedim.Dw20'nin avantajı senin mod paketinden daha küçük ve otomatik hiçbir manuellik yok direk launcherden yani.
direwolf20 20dk' da bir hata veriyor + benim amacım minecraftaki hileli launcherleri önlemek fakat yanınada şöyle az bir şey eklenti yapiyim derken en mantıklı ve ram yemicek olan bi kaç mod ekledim tinkers falan eğer teknik bir server istiyorsan 3 ay tatilde arkadaşlarımla oynamak için server alıyorum zaten beni takip et açıcağım zaman mesaj atarım ben sana