Featherboard Config Edit By EnesMT

EnesMT

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Link : https://forum.gamer.com.tr/eklentiler/featherboard-config-edit.141/
Beyler Featherboard Plugini Kullanan Vardır tabii ki Crack Gibi Korsan Yollardan Değildir Inş.
Bugun Ben Spigot Icin Ingilizce Olarak Bir Board Tasarlamistim ama spigotmc ye kısmet olmadı.
Bende Sizlerle Paylasmaya Karar Verdim.
SS Gösterirdim ama değişken çok oldugu icin board oynak oldugu icin kotu olur.

bydemir06

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
ekletini tanıtırken lütfen resimler ile açıkla sadece gördüğümle yetiniyorum kardeşim , SS gösterirdim değişken diyorsun :D Kısa bir video da olabilir 5 6 saniyelik :D

EnesMT

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Türkçeleştirseydin keşke :/
Dediğim Gibi Bunu Ben Spigot Icin Yazmistim. Ama V2 sinde Türkçe Yaparim. Effect'de Kullanırım.

Türkçeleştirseydin keşke :/
V2 Sürümü Çıktı. Türkce Halde. Yükseltme Bölümüne Tıklayarak Ayrıntı Edinebilirsin.

ekletini tanıtırken lütfen resimler ile açıkla sadece gördüğümle yetiniyorum kardeşim , SS gösterirdim değişken diyorsun :D Kısa bir video da olabilir 5 6 saniyelik :D
https://forum.gamer.com.tr/eklentiler/featherboard-config-edit.141/ Buyur.

Konu veya eklenti yeterince görülmedigini düşünerek etiketleme yapacağım. Sizlerde benim etiketlemedigiklerimi etiklerseniz sevinirim.
@IRFN @Cagangedik @>>TheLegend<< @AnkaBilisimTR @BaranArslanMRJ @MBoz @Speaw @Krumb069 @TheMuhammed2188 @UcanKofte @SteveKafası
@Nigganetwork @blade_ @Ragnarak
Benden Bu Kadar

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Spigotta kabul etmemeleri normal çünkü spigotta plugin configleri için bölüm yok

EnesMT

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Spigotta kabul etmemeleri normal çünkü spigotta plugin configleri için bölüm yok
Bir şeyler dediler birinize danıştım sil falan dedi bende yazıları sildim banlanmaktan korktum bundan once bukkit deki plnin aynisini paylastim sadece silindi.
premium pluginler var çünkü

AnkaBilisimTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Eyvallah Kardeşim Hiç Uğraşamadım Benim Feather Board'ı Değiştirmeyi Direk Attım :D böyle zamanlı filan yapcaktım aklımda vardı.