Minecraft da bazı serverlere giremiyorum yardım edin

Paranoyak015374

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaslar Hata su Bazı serverlerde böyle bir hata alıyorum java.net.connectexception connection timed out no further information
cözümünü bilen varsa ve söylerse cok sevinirim

haluk2004

Marangoz
En iyi cevaplar
0
O Senin İnternetinden KAynaklanan Bir Sorun dnsni Deyiştirirsen düzelebilir yada bir premium ile giriyorsan premiumu başka biride kullanıyordur ip uyuşmuyordur
ama dediğim gibi dns değiştir internete yaz bir sürü site çıkar onla ilgili

Xxnurxx

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
O Senin İnternetinden KAynaklanan Bir Sorun dnsni Deyiştirirsen düzelebilir yada bir premium ile giriyorsan premiumu başka biride kullanıyordur ip uyuşmuyordur
ama dediğim gibi dns değiştir internete yaz bir sürü site çıkar onla ilgili
bu konu altındaki son başluğa bakarmusun lütfen acil

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
sunucu açıkken mi giremiyorsun yoksa sunucuda
Can't connect server yazıyormu altında ?

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
İp de minik bir hata yaptıysan olabilir 1 adet boşluk tuşu bile engel olabilmekte :) peki tüm serverler için mi aynı hatayı alıyorsun eğer alıyorsan optifine yada forge falanmı kullanıyorsun onları kullanıyorsan default profilini seç sıkıntın gider belki :)

Paranoyak015374

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
İp de minik bir hata yaptıysan olabilir 1 adet boşluk tuşu bile engel olabilmekte :) peki tüm serverler için mi aynı hatayı alıyorsun eğer alıyorsan optifine yada forge falanmı kullanıyorsun onları kullanıyorsan default profilini seç sıkıntın gider belki :)
bazı serverlerde ama hata olmadığına eminim arkadasımdan kopyalayıp yapıstırıyorum ve cok denedim optifine kullanıyorum sadece bide her serverde deil şimdi bi deniyecegim saol

Greyder

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Eminim IP adresinde sıkıntı yaşıyorsun, düzgün yazdığına dikkat et sonunda boşluk olabilir eğer var ise düzelir sorun.