Ve koyun koyunluğunu yapar...Şu skript akımı ne zaman bitecek geri döndüm hala devam ediyor.
Bakın şimdi adamı kestik %30 şansta yere kırmızı boya düşecek![]()
on death of player:
attacker is player:
drop 1 red dye at victim's location
şans nerde ?Kod:on death of player: attacker is player: drop 1 red dye at victim's location
bu şekilde tab hatası verir, şöyle olmalı:Kod:on death of player: [Tab]attacker is player: [Tab]chance of 30%: [Tab][Tab]drop 1 red dye at victim's location
on death of player:
attacker is player:
chance of 30%:
drop a red dye named "&4Yılbaşı Kuponu" with lore "&5Yılbaşı Özel||&6Şansını dene!" at location of victim
Bence Skript ile ilgili bir olumsuz bir şey söyledimmi hemen hakaret etmeye geçtiğin için sürü psikolojisine sahip olan sensin.Ve koyun koyunluğunu yapar...
sürü psikolojisi
anlamadınmı
şu hep
skripti
kötüleyenler varya
heh, onlar gibi davrananlar sürüsündesin :kırbaç:
where is the hakaret + grammar wasted eueuhuehuheBence Skript ile ilgili bir olumsuz bir şey söyledimmi hemen hakaret etmeye geçtiğin için sürü psikolojisine sahip olan sensin.
Şu an bile hakaret etme girişimin var dostum. Yani hakaret etmek illa argo kelimeleri direk kişiye söylemek değildir, karşıdaki kişiyi ezmeye yönelik şeylerde hakaret etme isteğine girer yani kötü bir şeydir. Yani şu konuyu tartışmak yerine hemen "Sürü Psikolojisi ehehheheheh" demek nasıl bir şeydir anlamadım.where is the hakaret + grammar wasted eueuhuehuhe