Neden Hile Kullanıyorlar?

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
yeni klavyeyyle maus alınca bırakıcam d:

Pc Kötü + Klavye bozuk + Mause bozuk?
Bu da haklı çıkarmaz. Son zamanlarda benim bilgiasayar da sapıttı. Adama vurunca bile oyun donuyor. Oynayamıyorum bile. Peki kullanıyor muyum? Hayır. Klavyeme gelirsek laptop'un kendi klavyesi. Sadece mouse'um oyuncu mouse'u, o da olmasa bile oynanıyor sonuçta. Yani bahane üretmeye çalışma, affedersin oynamayı bilmiyorsun ve hack açarak egonu tatmin ediyorsun.

kutudakicocuk

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hack bence kötü değil, kullanmam ama kullananada laf etmem.
Benim tepkim vip satıpda hack açanları banlayanlara*

kutudakicocuk

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hayır engellenebilir. Nohack Launcher diye bi launcher kurar. Yeni bi server türü olur. O sunuculara sadece o launcherdan girilebilir olur..

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayır engellenebilir. Nohack Launcher diye bi launcher kurar. Yeni bi server türü olur. O sunuculara sadece o launcherdan girilebilir olur..
Peki o durumda oyuncu sayısı büyük bir sunucu değilse ne olur? Boş sunucuda hack'i engellesen n'olacak. Kuralı koyduktan sonra engellemen şart değil. Yapılmayacak diyorsan o da yapmayacak. Adam evin penceresini açık bıraktı, sen de girdin hırsızlık yaptın. Ama kurallara göre bunu yapman yasak. Pencere açık diye ceza almayacak mısın?

kutudakicocuk

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ama adamında evi soyuldu.
Peki o durumda oyuncu sayısı büyük bir sunucu değilse ne olur? Boş sunucuda hack'i engellesen n'olacak. Kuralı koyduktan sonra engellemen şart değil. Yapılmayacak diyorsan o da yapmayacak. Adam evin penceresini açık bıraktı, sen de girdin hırsızlık yaptın. Ama kurallara göre bunu yapman yasak. Pencere açık diye ceza almayacak mısın?

Pozekoi

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aynen, Giden gitti adamdan.