efekt ve ench bilgisi olan?

Clause

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
iyi günler... benim bir sorum olacaktı. zırhlara modlardaki enchleri komut bluğu ile nasıl basabilirim? bir de zırhlara efekt vermek... örneğin taktığında gece görüşü sağlayan kask yada hızlı koşma ekleyen botlar, yenilenme sağlayan zırh gövdesi yada güç ekleyen kuvvet ekleyen pantolon gibi.. böylece iksirlerle gelen efecktler zırh giyili olduğu müddetçe vaarolacak. bilen bir hayırsever kardeşim yorum yazabilir mi? :) şimdiden teşekkürler

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Modlardaki ench'ler derken? Tam anlayamadım.
Diğer soruna gelirsek evet zırha efekt vermek mümkün. Elinde hangi item olduğunu anlayabilirsin, data'sına kadar. Genelde bu yaptığım yöntemde multiplayer uyumlu olmuyordu. Fakat ben yapmıştım şu an tam hatırlamasam da nasıl yaptığımı. Benim şu icadımı incelersen anlarsın muhtemelen anlarsın. Eğer anlayamazsan bana sor, anlatabilirim.

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Diğer soruna gelirsek evet zırha efekt vermek mümkün. Elinde hangi item olduğunu anlayabilirsin, data'sına kadar. Genelde bu yaptığım yöntemde multiplayer uyumlu olmuyordu. Fakat ben yapmıştım şu an tam hatırlamasam da nasıl yaptığımı. Benim şu icadımı incelersen anlarsın muhtemelen anlarsın. Eğer anlayamazsan bana sor, anlatabilirim.
Arkadaş şeyden bahsediyor olabilir, hani bazı modlarda zırhlar oyunda olan veya olmayan güçler kazandırıyordu. Belki ondan bahsediyordur. Ve mümkün diye biliyorum.

EDIT:
Gibi şeyler yapılabiliyor.

Clause

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

çok teşekkür ederim ^_^ modlu dan kastım şu... fotoğraf atmıştım... değişik ench ve efecktler var... onlarıda ekleyebilir miyiz? ve ya id leri nerden gözükür? aslında çok malım bu komutlar konusunda :D

Google'da kısa bir araştırma yaparak öğrenebilirsin.

değil kısa... bir aydır arıyorum... :)

Clause

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaş şeyden bahsediyor olabilir, hani bazı modlarda zırhlar oyunda olan veya olmayan güçler kazandırıyordu. Belki ondan bahsediyordur. Ve mümkün diye biliyorum.

EDIT:
Gibi şeyler yapılabiliyor.
kesinlikle aklımda böyle özel güçler verebilecek modsuz itemler :D tabii bunun gibi değil -,-

Eğer oyunda bulunmayan bir efektse, aynısı yapılamaz ama denk bir şey yapmak mümkün.
örneğin... witchery modunda... büyüme küçülme iksiri, patladğı kişiye yarasa/baykuş saldırısı yaptıttıran iksirler var (vurduğum kişiye olmasını isityorum zırh takılıyken) mesela

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
örneğin... witchery modunda... büyüme küçülme iksiri, patladğı kişiye yarasa/baykuş saldırısı yaptıttıran iksirler var (vurduğum kişiye olmasını isityorum zırh takılıyken) mesela
Bu aslında çok kolay değil ama mutlaka ki bir yolu vardır. Mesela belli bir alan içindeki mobların canını sürekli kontrol edersin ve (eğer bahsettiğin zırh giyiliyse) azalma görülürse mobların üzerinde belirli şeyler yapılabilir, poison veya ani hasar gibi şeyler mesela. Ama bunu ben yapamam beni aşar denesem bile hata verir muhtemelen.

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0
Pekala istediğin şey kolayca yapılabilir sadece data tag bilginin olması gerekiyor bir süreliğine bilgisayarda olamadığım için kodu yazamıyacağım ama internette "data tag" öğrenmeni öneririm birçok şey yapılabiliyor

Rest In Peace In Peace kulaklıklar :(

Clause

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Pekala istediğin şey kolayca yapılabilir sadece data tag bilginin olması gerekiyor bir süreliğine bilgisayarda olamadığım için kodu yazamıyacağım ama internette "data tag" öğrenmeni öneririm birçok şey yapılabiliyor

Rest In Peace In Peace kulaklıklar :(
Peki nasıl yapacağım :) yardımcı olursan sevinirim :)

All u Want modu var işe yarayabilir :)
deneyeceğim :D :D
teşekkürler :)

All u Want modu var işe yarayabilir :)
bayağı işime yaradı teşekkür ederim ^_^ tek sorun... sadece enchlere oldu... iksir efeckti vermio :/