[SK] Event Skripti

vicdum

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
2
Merhaba,Bugün Sizlere Yapmış Olduğum Event Skriptini Göstereceğim Bu Benim İlk Skriptim Sayılır.Önerilere Ve Eleştirilere Açığım.
Tamamen Ben Kodladım Daha Önce Buna Benzer Skript Yapılmış Olabilir.Öncelikle Çalışması İçin LetItRain Plugini Gereklidir.Daha Sonra /warp event'e Gidip
Şunu Yazmamız Gerek "/rain add event".Eğer Bu Kod Çalışmassa İlk Bu Komutu Yazın "/manuaddp <nickiniz> LetItRain.rain.coordinates" Daha Sonra "/rain add event" Komutunu Tekrar Yazıyoruz.Şimdi Skriptimiz Hazır Kullanabiliriz. :)

Kod:
#[Event]

#by vicdum [borasimsek]
#Çalışması İçin LetİtRain Plugini Gerekli!
command /event:
    permission:event.event
    permission message:Yetkin Yok!
    trigger:
        wait 5 ticks
        open chest with 1 rows named "&4&l&k|| &6Event Menusu &4&l&k||" to player
        format slot 0 of player with diamond named "&b&lElmas Yagdir" to close then run [make console execute command "/rain 264 128 event"]
        format slot 1 of player with emerald named "&b&lZumrut Yagdir" to close then run [make console execute command "/rain 388 128 event"]
        format slot 2 of player with 384 named "&b&lXP Yagdir" to close then run [make console execute command "/rain xporbs 128 event"]
        format slot 3 of player with 57 named "&b&lElmas Blok Yagdir" to close then run [make console execute command "/rain 57 128 event"]
        format slot 4 of player with 133 named "&b&lZumrut Blok Yagdir" to close then run [make console execute command "/rain 133 128 event"]
        format slot 5 of player with 364 named "&b&lYemek Yagdir" to close then run [make console execute command "/rain 364 128 event"]
        format slot 6 of player with 322 named "&b&lGapple Yagdir" to close then run [make console execute command "/rain 322 128 event"]
        format slot 7 of player with 322:1 named "&b&lE.Gapple Yagdir" to close then run [make console execute command "/rain 322:1 128 event"]
        format slot 8 of player with 399 named "&b&lHepsini Yagdir&4(Yakinda!)" to close
#[Event]

vicdum

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
2
LetİtRain pluginine ihtiyaç varsa skript çöp olmuş.
LetItRaine İhtiyaç Duymayan Şeklinide Yapacağım Bundaki Amaç İşi Biraz Kolaylaştırmak Mesela Kodunu Bulmakla Veya Adını Yazmakla Uğraşmak Yerine Direk /event Yazıp İstediğini Yağdırabilmek Sonraki Sürümünde Hepsini Belirli Aralıklarla Yağdıran Kısmı Tamamlıyacağım.

iAtakanHD

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yani Nedesem BOŞ 1. LeltRain Pluginine İhtiyaç Olması. 2. Gereksiz Skript , Gereksiz LAG...

MeeRach

Vi3e
En iyi cevaplar
0
LetItRaine İhtiyaç Duymayan Şeklinide Yapacağım Bundaki Amaç İşi Biraz Kolaylaştırmak Mesela Kodunu Bulmakla Veya Adını Yazmakla Uğraşmak Yerine Direk /event Yazıp İstediğini Yağdırabilmek Sonraki Sürümünde Hepsini Belirli Aralıklarla Yağdıran Kısmı Tamamlıyacağım.
Yani Nedesem BOŞ 1. LeltRain Pluginine İhtiyaç Olması. 2. Gereksiz Skript , Gereksiz LAG...
Kişiyi azarlayıp skriptten soğutacağınıza biraz yardım edin de,adamın gayreti artsın.

vicdum

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
2
Malesef, adam düzgün skript yazsın bizde bir şey demeyelim.
ben herşeyi harika yapabilen bir skripter değilim,önceden 100'lerce skript kodlamış birisi değilim,skriptde usta birisi değilim. dediğim gibi ilk skriptim sayılır kendim için birşeyler kodlarken kendimi geliştirmeye çalışıyorum.bu kadladıklarımıda belki birinin işine yarar diye paylaşıyorum

HKNGLGN

Zombi Katili
En iyi cevaplar
3
Herşeyi skript ile olsa daha iyi olur hem LetItRain hem bu laga sebebiyet.Çokta işlevli skript değil.