Crazy Craft açılmıyor.

Ashan

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar 2-3 gündür crazy craft ile ilgileniyorum ama oyunu açamıyorum bile.Void's Wrath'dan girdim fakat İnstalling Phase 2 de takılıyor.Bir kaç mod çıkarttım finishing up da kalıyor.Technic'den bazı kişilerin yaptığı Crazy craft'ı denedim fakat aynı sorun.Yardımcı olabilirseniz sevinirim :(

bluestorm02

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bilgisayarınız ingilizce olmadığından ve Voidwrath launchere java arg giremediğimizden dolayı aslında ben bir yol biliyorumda çok sıkıntı. .d

TaşOyuncu

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
bendede Finishing Up dıyo 6/7 kısmında kalıyor
diyenler sizde mods klasöründe rarda olan The Orespawn mod yazan rarı açın sorna içinde chococraft-4.1 yazan seyi mods klasörüne atın ver The Orespawn mod rarını masaüstüne atın

bluestorm02

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bendede Finishing Up dıyo 6/7 kısmında kalıyor
diyenler sizde mods klasöründe rarda olan The Orespawn mod yazan rarı açın sorna içinde chococraft-4.1 yazan seyi mods klasörüne atın ver The Orespawn mod rarını masaüstüne atın
Orespawn modunu kaldırıyorsan mod paketi öldü söyleyeyim crazycraftın asıl modu Orespawndır ve 1.6.4 sürümünden beri o mod bulunmakta.

NEyma3r

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
beyler yardım allah rızası için crazy craft açılmıyor minecraft geliyorum play diyorum bu hata geliyor ne yapmalıyım

MajorHurricane

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
beyler ben modu kurdum play a basınca hiçbirşey gelmiyor hata felanda gelmiyor nasıl yapabilirim bir çözümü varmı