Entity Team > Vortuny Waiting Lobby Project

Neria991

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0

Entity Builds
Vortuny Waiting Lobby Project
Merhaba millet ! Bugün sizlere yapmış olduğum bekleme lobisini göstermek istiyorum.Yapımı 50-55 küsür dakikada tamamlanmıştır.Mor blokları kullanarak başta bir kule gibi bir şey yaptım daha sonradan sıkılıp bu tarz bir bekleme alanına çevirdim.Takımca olumlu/olumsuz şekilde yorumladıktan sonra sonuç olarak bu foruma atmaya karar kıldık.Biz beğendik umarım sizler de beğenirsiniz :)

Dipnot: @Oswin teşekkürler

En kısa zamanda yeni çalışmalarla sizlerle birlikte olacağız ! :)

WEBSİTEMİZ :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

PORTFOLİOMUZ :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Son düzenleme:

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
Bu buildi kim yaptıysa o kişi çalışkan. Şapka çıkarıyorum:şapka:

Jacops

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Çok güzel olmuş emeğine sağlık.
Ve bir şey soracağım bu takım yeni mi?
Adını yeni duydum.

Yaman

Yaman
En iyi cevaplar
0
Neria alınma fikrimi sölüyorum bekleme lobi için cok büyük olmuş bence parkur v.s oyuncuların oyalanabilecegi bir şey yapsaydın

Yaman

Yaman
En iyi cevaplar
0
3-5 saniye bekleticek zaten Yamancım, ne parkuru Allah'ını seversen :D
Şimdi bkleme süresi hiç belli olmaz oyun kodlamasına göre 5 saniye demişsin 5 saniye hiçbir oyunda bekletilmez anca 10 saniye 15 saniye oda gerekli oyuncu girdiginde yani her şey kodlamaya bakar neriacım :)

Greyder

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Şimdi bkleme süresi hiç belli olmaz oyun kodlamasına göre 5 saniye demişsin 5 saniye hiçbir oyunda bekletilmez anca 10 saniye 15 saniye oda gerekli oyuncu girdiginde yani her şey kodlamaya bakar neriacım :)
Hayır, öyle bir şey yok. En fazla 5 saniye bekletir, tabi oyuncu'da LAG var ise biraz bekletir yinede PARKUR saçma.

Yaman

Yaman
En iyi cevaplar
0
Hayır, öyle bir şey yok. En fazla 5 saniye bekletir, tabi oyuncu'da LAG var ise biraz bekletir yinede PARKUR saçma.
Dostum kavga cıkarmak istemem fakat heralde hiç oyun kodlamadın veya oyun oynamadın oyun oynamadın demekten kastım Rush Eggwars gibi oyunlar bunları dikkat edersen ilk gerekli oyuncuyu alıyor ki ozaman süre olmuyor gerekli oyuncuyu bekliyor daha sonra gelincede takım secme süresi ve oyun başlama süresi oluyor bunlar genellikle 20 saniye ve 15 saniye aralagında görnüyor

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
@Yaman haklı. Lobi olarak güzel ama bi uzun parkur güzel olurdu. Ana lobide eğlenicek birçok sey var, efekt pet v.s ama bekleme lobisindede adam gelmesi/takım seçme yine uzun sürüyor en azından bir parkur gerekli.