Bilgisayarım Oyunları Kaldırmıyor Yardım Plsss !!!

BHgg

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar bilgisayarım oyunları kaldırmıyor sorun nedir sistem gereksinimlerimi kötü yrdmm :(
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Ekran Kartı=2GB
Yorumlarınızı Bekliyorum :(

Kullanıcı0000

Donuts :3
En iyi cevaplar
0
1. Ekran kartının modelini vermedikçe bir şey diyemeyiz =/
2. İşlemcin birazcıkın sıkıntı yapabilir.
3. Sana şöyle diyeyim ben bile MSI GE702PC modelini kullansam bile bi yarım ay önce kartı yaktım daha bugün geldi yurt dışından. Yani oyun oynamak istiyorsan okadarda zorlama derim sistemini (Tahminen Sistemin BF4 - GTAV gibi oyunlarda düşük ayarlarda zorlanır)

Greyder

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
İşlemcin çok abartılacak kadar iyi değil normaldir yani, 64GB her zaman kötüdür bana göre. RAM'ını yer, işletim sisteminide zorlar.

GameKingTr59

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
1. Ekran kartının modelini vermedikçe bir şey diyemeyiz =/
2. İşlemcin birazcıkın sıkıntı yapabilir.
3. Sana şöyle diyeyim ben bile MSI GE702PC modelini kullansam bile bi yarım ay önce kartı yaktım daha bugün geldi yurt dışından. Yani oyun oynamak istiyorsan okadarda zorlama derim sistemini (Tahminen Sistemin BF4 - GTAV gibi oyunlarda düşük ayarlarda zorlanır)
GTX 850M'i nasıl yakmayı başardın? İşlemciyi değiştir. Ekran kartı GPu modelini söyle. @BHgg

Kullanıcı0000

Donuts :3
En iyi cevaplar
0
GTX 850M'i nasıl yakmayı başardın? İşlemciyi değiştir. Ekran kartı GPu modelini söyle. @BHgg
Yanma diyince aklınıza hemen Ekran kartı gelmesin. Anakartı yaktık =D

Not: Ekran kartının adınıda verse işlemcisi illaki bir sorun çıkarır gibime geliyor. Toplama değilse işi zor
Ekstra Not: 1. Not Arkadaş için geçerli
Not 2: Sonuçta kart kendiliğinden yandı garantiye girmesi gerek (Girdi zaten)

Son düzenleme:

GameKingTr59

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
İyi ki toplama bilgisayar kullanıyorum :) Anakartı yaktıysan büyük geçmiş olsun. Garanti'ye de girmez.

Klasus

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
İntel Core i5 Üzeri Bi İşlemci Lazım Sana
Detaylı Bi Sistem Özellikleri Paylaşmadıgın Sürece Önerebileceğim Bunlar

BHgg

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar yorumunuz için teşekkürler ekran kartının özelliklerine nasıl bakılıyor bilmiyorum zaten laptop :( bide 6 yıl önce almıştım :( minecraft 60 fps sabitliyorum ve video çekerken bile bir şey olmuyor hatta videonun linkini atayim :D ==
Windows 10 kullanıyorum bu arada
Bandicam ile çektim videoyu :)

Ayarları düşür ve umursama :| . 30 fps çokta kötü değil.
Ayarlar düşükte oynuyorum zaten :D