M(ine)P(axs) - Logo Tasarımı!

Emrsmsk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba,
Bugün sizlere MinePaxs sunucusuna yapmış olduğum bir logoyu göstereceğim arkadaşlar, umarım beğenirsiniz. MinePaxs'in istediği tarzda bir çalışma yapmış bulunmaktayım. Ama ne yazık kı SonSteve adlı sunucu ekibine katıldığım için bu sunucuya koyacağım logoyu sizlerle paylaşmak istedim, istediğiniz gibi M ile başlayıp P ile devam den sunucu adlarına göre bu logoyu kullanabilirsiniz. Genellikle Faction (Krallık) ve Survival (Hayatta Kalma) Sunucuları için tavsiye ederim. Logo, çizim, profil fotoğrafı vs. isteyen arkadaşlar bana ulaşabilir ve çizimin boyutuna, görünüşüne göre belli bir miktar ücret vererek yaptırabilirler. Hemen çalışmamı göstereyim,

- Çalışmam -

İyi günler.​

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konseptte gölge olmadığını düşünüyorum ama gölgelendirmeler üzerine biraz çalışırsan çok daha hoş şeyler çıkarabileceğine inanıyorum.

Keep up the good work.

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlk çalışmamdı. Umarım bundan sonra ki çalışmalarımın her birinde 0,1 oranlık bile olsa gelişmeyi umut ediyorum.

Çizim konusunda üç beş tavsiye verebilirim,

Elinin altında kağıt kalem oldukça bir şeyler çiz. Mümkünse kalemle çiz, dijital zımbırtılar yerine.
Gölgelendirmeleri sadece ışık duygunla geliştirebilirsin. Objeleri iyi gözlemlemen gerekiyor, bükülünce gölge nereye düşüyor, şişkinse nasıl oluyor vesaire.
Karakalem çalışmanı öneririm ve yapılmış karakalem çalışmalarına göz at.

Emrsmsk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çizim konusunda üç beş tavsiye verebilirim,

Elinin altında kağıt kalem oldukça bir şeyler çiz. Mümkünse kalemle çiz, dijital zımbırtılar yerine.
Gölgelendirmeleri sadece ışık duygunla geliştirebilirsin. Objeleri iyi gözlemlemen gerekiyor, bükülünce gölge nereye düşüyor, şişkinse nasıl oluyor vesaire.
Karakalem çalışmanı öneririm ve yapılmış karakalem çalışmalarına göz at.
Çizim denemelerimde bir sıkıntı olmadığını hatta daha sizlerle paylaşmadım birçok bunlardan daha iyi çalışmalarım var. Bu yüzden artık sizinde dediğiniz gibi tek eksiğimin çizim üzerinde ki Perspektiflik, Gölge, Gerçekçilik vs. birçok faaliyete çalışmam gerektiğini anladım.