Yeni Kasa için önerileriniz

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0
Yeni bir bilgisayar kasası almak istiyorum ama birilerine danışarak alırsam daha iyi olucağına karar verdim
1000-1500 tl arasında bir şey önerirseniz güzel olur. Önerileriniz için teşekkürler.

Vivat

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kasa devri artık bitti.1500 e 500 daha koy,hp nin güzel laptopları var.Öneririm :)

NoxusNetwork

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
@Vivat laptopmu :D ciddimisin kardeşim güzel oyunlar oynamak istiyorsan kasmadan oynamak istiyorsan kasa almalısın bu kesin markası HP yada Asus olursa kaliteli olur ben 1500 TLye 4gb ram 3gb ekran kartı i5 3.60 ghz pc buldum araştır bulursun

Vivat

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
@Vivat laptopmu :D ciddimisin kardeşim güzel oyunlar oynamak istiyorsan kasmadan oynamak istiyorsan kasa almalısın bu kesin markası HP yada Asus olursa kaliteli olur ben 1500 TLye 4gb ram 3gb ekran kartı i5 3.60 ghz pc buldum araştır bulursun
Şuanda bilgisayar mühendisliği bölümünde okumaktayım :) Laptop olunca güzel oyun oynanmıyor mantığını çıkarmalısın aklından :) Laptopdaki tek sorun ısınma sorunu,yüksek ekran görüntüsü isteyen oyunlarda aşırı ısınma yapar tüm laptoplar.Bunun önüne geçmek için ise 30-40 tl gibi bir ücretle soğutucu alınmasıdır :)

AtakanRS

osu!
En iyi cevaplar
0
Bütçeyi biraz daha artırabilirsin. O'nun dışında 1500 TL'lik bir kasa için uğraşıyorum. Biraz bekle.

Edit: kasayı yan yatır düzelir qnq.

NoxusNetwork

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
@Vivat ısınma sorunu kolayca halledilemediği için ve 2000 liraya daha hızlı işlevli kasalar alabileceği için hala kasa diyorum

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
1500'e çok üstün performans beklemek doğru olmaz. Fakat ben sana en azından GTA V açabilecek bir sistem toplamaya çalışacağım. Azıcık bekle.

CMO

Emekli
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Bu şekilde toplarsan GTA 5 40-50 Arası FPS alırsın rahat :)
Daha Fazla Ram ekleyebilirsin.
Tam İstediği PC Uygun Fiyata.

AtakanRS

osu!
En iyi cevaplar
0
Limitini 200 TL'cik aşmış bulundum. Daha ucuzu aşağıda.
Bu da 1500TL'lik olanı. Ekran kartını biraz kısmam gerekti. Geyta Peşh açar merak etme. :)

Son düzenleme: