Unleashed Together Mod Paketi - 1.5.2 - Lag'sız server - Teknik

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar ! En başta sizlere söylemek isterimki modpaketinin amacı hamachi ile bile düşük lag'da oynayabileceğiniz bir modpaketi yapmaktır ve daha önemlisi ise modpaketi %100 bana ait olmayışıdır çünkü FTB Unleashed modpaketini birazcık elden geçirdim diyebiliriz. Yaptığım şeylerde bana göre gereksiz sayılacak mod'ları ram ihtiyacını azaltmak için temizledim ve server sorunlarını çözdüm mesela şu sorun ;

Ayrıca lagı önlemek içinde birazcık mod sildim fakat oyununuzu okadar etkileyeceğini sanmıyorum yoksa server laglı oluyor :/ Sistem gereksinimlerine gelecek olursak yüz güldüren rakamlar sizi bekliyor :D

Sistem Gereksinimleri =

Ram = 1GB
Java = En dandik java ile bile girebilirsiniz :D

Sistem Gereksinimleri [Server] =

Ram = 1-2GB
İnternet Hızı = TTNet'le bile rahat oynarsınız lakin ram az olursa lag olabilir :/

Mevcut Mod'lar =

Ve gelelim en tatlı kısıma indirme linkleri YAYYYYY

Unleashed Together Full [323MB]
Full sürümüdür uraşmanıza gerek yok =

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Unleashed Together No Assest [78MB]
Assest dosyalarını koymadım kendi assest dosyanızı modpaketinin içine atın =

Unleashed Together Server [120MB] =

Tag list #

@Asunaki @HestiaKnife @Minecraftplayerr @Manyakwolf @Ragnarak @Dpelqpleq @Rosenrot @adenzu54 @Quesky @Erenbulbul

Son düzenleme:

bluestorm02

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bunun yerine direwolf20 falan yapsaydın daha iyi olurdu unleashed çok ağır bir paket değildi.

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Bunun yerine direwolf20 falan yapsaydın daha iyi olurdu unleashed çok ağır bir paket değildi.
direwolf20 için çok güçlü bir intarnetinin olması lazım hertürlü lag oluyor
+ direwolf20 durmadan crash veriyor
En dandik bilgisayarlarda bile serverde oynanıla bilecek bir modpaketi yapmaya çalıştım

bluestorm02

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
direwolf20 için çok güçlü bir intarnetinin olması lazım hertürlü lag oluyor
+ direwolf20 durmadan crash veriyor
Direwolf20 de ben hiçbir crash almadım 1.6.4 sürümünde baya bir şey yapmıştım her şey otomatikti ama hiç crash almamıştım sadece sürüm konusunda bi kere crash almıştım oda bilgisayara format attığımda yanlış sürüm girmiştim.

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Direwolf20 de ben hiçbir crash almadım 1.6.4 sürümünde baya bir şey yapmıştım her şey otomatikti ama hiç crash almamıştım sadece sürüm konusunda bi kere crash almıştım oda bilgisayara format attığımda yanlış sürüm girmiştim.
Ben 1.7.10 sürümünü oynamıştım o crash veriyordu hep 1.6.4 bilemicem :/
dediğim gibi ben en dandik bilgisayarlarda bile server kurulabilecek bir modpaketi yapmaya çalıştım

bluestorm02

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben 1.7.10 sürümünü oynamıştım o crash veriyordu hep 1.6.4 bilemicem :/
dediğim gibi ben en dandik bilgisayarlarda bile server kurulabilecek bir modpaketi yapmaya çalıştım
asıl sıkıntı 1gb ram olunca zorlanır gene hem server hemde oyuna girme sıkıntısı olabilir.