Yeni Kasa için önerileriniz

AtakanRS

osu!
En iyi cevaplar
0
Eğer bu küçük dostum:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

En azından bunu yapabiliyorsa:
Bana masaüstü ne katabilir ki.. Fan yok ve ufacık. Ayrıcak gördüğüm en iyi klavyeye sahip. Klavyesini tattığınız zaman hepinizin kodlama developerı veya yazı yazmak için bahane arıyacağına idaasına girerim. :)

Ek: Konuya cevap icin yazmadım, dizüstü devrinin bittiğini söyleyen arkadasların beni aydınlatması icin onları dürttüm diyeyim. ^_^

Ha bu arada technopat'tan aklımda kalma ufak bir bilgi var, orada kimse hp ve casper'ı tavsiye etmiyor bilin istedim.

HP ve Casper'ı gerçekten kötü ürünleri var. Günümüzde alınacak üç marka; MSI, ASUS ve Monster.

MhaWTHoR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
1
HP ve Casper'ı gerçekten kötü ürünleri var. Günümüzfe alınacak üç marka; MSI, ASUS ve Monster.
Laptop olarak Toshiba'da çok iyi dir özellikleri çok çok ve daha da çok düşük olmasına rağmen sistem gereksinimleri fazla olan oyunları kasmadan oynuyorum.
Eğer Laptop alacaksanız Asus, Samsung veya Toshiba almanızı öneririm.

AtakanRS

osu!
En iyi cevaplar
0
SSD'siz almamanı öneririm ben.

SSD ye gerek yok. SSD'ye oyun atmak da zor. Malum SSD'lerin boyutları küçük. Artı olarak sadece Windows'un hızlı açılması kalıyor, o da bu fiyat skalası için çok gereksiz bir özellik.

Laptop olarak Toshiba'da çok iyi dir özellikleri çok çok ve daha da çok düşük olmasına rağmen sistem gereksinimleri fazla olan oyunları kasmadan oynuyorum.
Eğer Laptop alacaksanız Asus, Samsung veya Toshiba almanızı öneririm.

Hayatında MSI laptop görmedin sanırım?

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
SSD ye gerek yok. SSD'ye oyun atmak da zor. Malum SSD'lerin boyutları küçük. Artı olarak sadece Windows'un hızlı açılması kalıyor, o da bu fiyat skalası için çok gereksiz bir özellik.

Windows alıcaklar için Asus uygun. Ki MSI'ya bir ısınamadım gitti. Genel olarak tasarım ve malzemesini beğenmiyorum. Özellikleri çok iyi ama windows kullanıyor.
Artık olarak ek fan açıp kapayabiliyorsun, bunu otomatik yapması lazım. Performansa ihtiyacı olan Macbook Pro'da alabilir. Ve ne olursa olsun ssd şart diye düşünorum. Video resim kopyalamak istiyeyen 2lik hdd alır atar öbür türlü genel olarak bekleme süreleri insanı öldürücek cinsten.

ek: Boyutları küçük ama mac'tan gidicek olursam, bootcam/windows gta 5 bf4 java vs derken 256gb yeterli herhalde.

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Leptop masaüstü tartışması nedir ya hu :D
Siz atari ile PS4'ü de karşılaştırıyor musunuz :D

Oyun masaüstünde oynanır, evet gider para kasarsın leptoptan da oynarsın ama ekonomik açıdan arada uçurumlar var. En iyisi toplama yapmaktır.

Apple'dan bahsetmiyorum bile :|

MhaWTHoR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
1

MSI Laptop hiç kullanmadım.
Ayrıca benimle bu şekilde konuşmazsan sevinirim, tatsızlık çıksın istemem.
Toshiba, Samsung ve Asus benim gözde markalarım arasında yer alıyor.
Daha önce bu markalardan almış olduğum laptoplar 1 numaraydı.
şu an kullandığım Toshiba laptop ise özellikleri berbat olmasına rağmen performans sıkıntısı çekmiyorum.
Kısacası laptop alacaksanız Asus/Toshiba/Samsung almanızı tavsiye ederim.

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Burada küçük yaşta arkadaşlarımız internetten gördüğü yorumlar ile burada laf kalabalığı yapıyorlar :) Herneyse masaüstüYok (Kalıcı Yasaklanma) :yıkıl:
Sen laftan anlamıyorsun, haksız çıkınca savunmaya geçiyorsun.Şu an laptop kullanıyorum ve altında soğutucu altlık var, olmasa buraya yorum bile atamazdım, o derece. Şarj jakı problemli. Eridi ve iç kısım şarj aletinde kaldı. Bu yüzden bantlayıp kullanıyordum ve sürekli kapanıyordu. Yani milim hareket etse, dönse hemen kapanıyor. İçini açtık, hallettik, lehimledik, 1 hafta sonra tekrar gitti. Yine bantlı kullanıyorum. Ekran menteşeleri kırık. Hiç hor kullanılmamasına rağmen ekran menteşelerinin ikisi de kırık şekilde, laptop'un kapağı kapanmıyor, sürekli açık. Hiç kapamıyorum. Daha sayabileceğim çok şey var. Tabi bu saydığım nedenlerden dolayı taşınabilirliği 0, zaten normal bilgisayar masasında kullanıyorum. Ee, taşınabilirliği olmadıktan sonra, laptop olarak avantajı kalmadı ve geriye dezavantajları kaldı. Peki ben zamanında masaüstü toplasaydım? O zaman ne şarj jakı erirdi, ne ısınma sorunum olurdu, ne düşük performans alırdım, ekran menteşesi kırılması gibi bir sorunum olmazdı. Hem de upgrade edebilirdim, en azından RAM'lerimi 2'den 4'e çıkarırdım. Neyse. Sen laptop al. İyidir, iyi.

Vivat

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sen laftan anlamıyorsun, haksız çıkınca savunmaya geçiyorsun.Şu an laptop kullanıyorum ve altında soğutucu altlık var, olmasa buraya yorum bile atamazdım, o derece. Şarj jakı problemli. Eridi ve iç kısım şarj aletinde kaldı. Bu yüzden bantlayıp kullanıyordum ve sürekli kapanıyordu. Yani milim hareket etse, dönse hemen kapanıyor. İçini açtık, hallettik, lehimledik, 1 hafta sonra tekrar gitti. Yine bantlı kullanıyorum. Ekran menteşeleri kırık. Hiç hor kullanılmamasına rağmen ekran menteşelerinin ikisi de kırık şekilde, laptop'un kapağı kapanmıyor, sürekli açık. Hiç kapamıyorum. Daha sayabileceğim çok şey var. Tabi bu saydığım nedenlerden dolayı taşınabilirliği 0, zaten normal bilgisayar masasında kullanıyorum. Ee, taşınabilirliği olmadıktan sonra, laptop olarak avantajı kalmadı ve geriye dezavantajları kaldı. Peki ben zamanında masaüstü toplasaydım? O zaman ne şarj jakı erirdi, ne ısınma sorunum olurdu, ne düşük performans alırdım, ekran menteşesi kırılması gibi bir sorunum olmazdı. Hem de upgrade edebilirdim, en azından RAM'lerimi 2'den 4'e çıkarırdım. Neyse. Sen laptop al. İyidir, iyi.
Öncelikle üslubunu düzelt,tartışma çıkmasını istemem.3 yıldır laptop kullanıcısıyım.Her ay şehir değiştiriyorum ve her seferinde laptop benle gidip geliyor.Şuana kadar ne bir yeri kırıldı,ne düşük bir perfonmans aldım,nede ısınma sorunu oluştu.Sen hor kullandıysan veya kalitesiz bir laptop aldıysan laptop kötüdür diyemezsin.Tartışmayı uzatma,ben nasıl saygı duyuyorsam sende aynısını yap.

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle üslubunu düzelt,tartışma çıkmasını istemem.3 yıldır laptop kullanıcısıyım.Her ay şehir değiştiriyorum ve her seferinde laptop benle gidip geliyor.Şuana kadar ne bir yeri kırıldı,ne düşük bir perfonmans aldım,nede ısınma sorunu oluştu.Sen hor kullandıysan veya kalitesiz bir laptop aldıysan laptop kötüdür diyemezsin.Tartışmayı uzatma,ben nasıl saygı duyuyorsam sende aynısını yap.
Üslubumda sıkıntı olduğunu düşünmüyorum, laftan anlamıyorsun dedim çünkü, herkes laptop'un dezavantalarını sayarken sen herhangi bir avantaj göstermeden veya dezavantaja karşı bir şey söylemeden yalnızca laptop'u savunup durdun. Neyse dediğin gibi tartışmayı uzatmayalım, kimse birbirinin alacağı ürüne karışamaz. Ancak tavsiyede bulunabilir. Ben fikirlerimi söyledim, sen söyledin, başkaları söyledi. Ve bu kadar mesaja okuyanlar tercihlerini yapacaktır zaten, yeterli bilgileri hepimiz verdik. Daha fazla uzatmayalım, bu konu burda kapansın, noktayı koyalım.

Vivat

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Üslubumda sıkıntı olduğunu düşünmüyorum, laftan anlamıyorsun dedim çünkü, herkes laptop'un dezavantalarını sayarken sen herhangi bir avantaj göstermeden veya dezavantaja karşı bir şey söylemeden yalnızca laptop'u savunup durdun. Neyse dediğin gibi tartışmayı uzatmayalım, kimse birbirinin alacağı ürüne karışamaz. Ancak tavsiyede bulunabilir. Ben fikirlerimi söyledim, sen söyledin, başkaları söyledi. Ve bu kadar mesaja okuyanlar tercihlerini yapacaktır zaten, yeterli bilgileri hepimiz verdik. Daha fazla uzatmayalım, bu konu burda kapansın, noktayı koyalım.
Aynen öyle.İyi forumlar :)