Hologram Graphics Hatası

Vivat

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hepinize merhaba arkadaşlar.Nedense böyle bir tuhaf hata var serverimde.

Üst kısımlar siyah oluyor,renk değiştirilmiyor.Bunun sebebi ne olabilir bilen varmı?

Gavatos

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
3
Yazının üstünde blok olması yani ışık görmüyor gündüz yap bakim bi​

OrangeLemon

Let it die
En iyi cevaplar
0
Beğim cağım Gavatosum şunu demek istemiş üstüne ışık taşı koy düzelir veya /hd fix (hologram adı) confirm mesela bunu bir isim tag'i gibi düşün yani ışık olmayınca ne oluyor tag leri görmek zorlaşıyor dimi ^^

Bu arada öncelikle spawn berbat 2.olarak scoreboard çok eskidi sana featherboard atmamı istermisin ?

Vivat

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

Dediğini uyguladım ancak düzelmedi arkadaşım :(

Beğim cağım Gavatosum şunu demek istemiş üstüne ışık taşı koy düzelir veya /hd fix (hologram adı) confirm mesela bunu bir isim tag'i gibi düşün yani ışık olmayınca ne oluyor tag leri görmek zorlaşıyor dimi ^^

Bu arada öncelikle spawn berbat 2.olarak scoreboard çok eskidi sana featherboard atmamı istermisin ?
Seninde dediklerini uyguladım ancak olmadı arkadaşım.Spawn berbat mı ? :) Daha güzel birşeyler yapmaya çalışacağım.Featherboard araştırayım güzelse özelden konuşabiliriz :)

OrangeLemon

Let it die
En iyi cevaplar
0

BENİM DEDİĞİMİ YAPSANA CAĞIM KAĞDEŞİĞM

Seninde dediklerini uyguladım ancak olmadı arkadaşım.Spawn berbat mı ? :) Daha güzel birşeyler yapmaya çalışacağım.Featherboard araştırayım güzelse özelden konuşabiliriz :)
Ekle beni skype dan :( skype ismimin altında