Merhabalar , ben zindev toplaşın (foto atcam)

CoffeeBeat

Zindev
En iyi cevaplar
0
Better than yours.

2010'da(yada 2011) Gençlik Parkından döndüğümüzde,Emre abinin,abisi Emin abi bize şinitzel ısmarlamıştı.
O zaman çekinmiştim bu fotoğrafı sanırım.
Neyse ben bu forumda ölüyüm,ölü gibi davranmam lazım.
Ama cidden tebrik ediyorum.5 seneye yakındır hiçbir sosyal ortam hesabı kullanmama rağmen hala ilk okul fotoğraflarımı bulacak kadar araştırma yapabilen insanlar varmış.
O satranç meselesinide skypeden sorarsanız anlatırım,anlatıcak hikaye çok bende.

Son düzenleme:

Neria991

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0

2010'da(yada 2011) Gençlik Parkından döndüğümüzde,Emre abinin,abisi Emin abi bize şinitzel ısmarlamıştı.
Ama cidden tebrik ediyorum.5 seneye yakındır hiçbir sosyal ortam hesabı kullanmama rağmen hala ilk okul fotoğraflarımı bulacak kadar araştırma yapabilen insanlar varmış.
O satranç meselesinide skypeden sorarsanız anlatırım,anlatıcak hikaye çok bende.
Evde ya da okulda gibi gözüküyor ama siz bilirsiniz. İyi uykular..

Monkeygunner5000

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Senle uğraşmaya çalışan insanlar senin kaliteni gösteriyor keşke benlede uğraşanlar olsa:ci:(Bursalı'yım her yerde y**şarım)