Essentials Sorunu

ByVandetta

BENİM İÇİN FORUM BİTTİ
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Essentials Chat Yerinde Sadece Admin Bilmem Ne Bilmem Ne Var Ne Kurucu Admin Reklamcı Vip Var Nede Başka bir şey Ve Renkli Yazmıyor Nasıl Çözebilirim? Group Manager deki Groupları Essentials Chat'a Nasıl Eklerim?

Kod:
 group-formats:
  #  Default: '{WORLDNAME} {DISPLAYNAME}&7:&r {MESSAGE}'
  #  Admins: '{WORLDNAME} &c[{GROUP}]&r {DISPLAYNAME}&7:&c {MESSAGE}'

Benim Buraya Kurucu GoldDonor Falan Eklemem Gerek Ayriyetten Renkli Yazmasını İstiyorum :/​

SteveKafası

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
güzel kardeşim GrupOluşturmadan nasıl vericeksin ? [Sonra Türkiye neden gelişmiyor]

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
O kodların yazdığı bölümün hemen altında chat bölümünü olusturan bölüm var, oraya groupmanager'daki grupların ismini ekliceksin. Örnekleri orada mevcut zaten?
O bölümün hemen altında satırı kopyala senin grubun ismini ver düzenle bukadar.

ByVandetta

BENİM İÇİN FORUM BİTTİ
En iyi cevaplar
0
O kodların yazdığı bölümün hemen altında chat bölümünü olusturan bölüm var, oraya groupmanager'daki grupların ismini ekliceksin. Örnekleri orada mevcut zaten?
O bölümün hemen altında satırı kopyala senin grubun ismini ver düzenle bukadar.
anlamadım ben sana group manageri ve essentialsı atsam sen yaparmısın?

XectioNN

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
anlamadım ben sana group manageri ve essentialsı atsam sen yaparmısın?
Kardeşim Diyorki şimdi bu verdigin Admins ve Default Messagelerini kopyalayıp bi satır açıp oraya yapıstır Yapıstırdıgın default diyelim orayı diamondonor yapıp {MESSAGE} nin Basına Renk Ekliyeblirsin
Örnegin:

DiamondDonor: '{DISPLAYNAME}&7:&b {MESSAGE}

ByVandetta

BENİM İÇİN FORUM BİTTİ
En iyi cevaplar
0
Kardeşim Diyorki şimdi bu verdigin Admins ve Default Messagelerini kopyalayıp bi satır açıp oraya yapıstır Yapıstırdıgın default diyelim orayı diamondonor yapıp {MESSAGE} nin Basına Renk Ekliyeblirsin
Örnegin:

DiamondDonor: '{DISPLAYNAME}&7:&b {MESSAGE}
kardeşim ben sana tum grup isimlerini versem essentialsa sen eklermisin? skype varsa hsyn456456