UmutYılmaz26
Taş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaslar Bana Sağlam Bir Hile Koruma Plugini Lazım Daha Önce PhoenixAntiCheat Pluginini Kullandım Çalışmadı Sorunu Anlayamadım Bana Baska Veya Bu PhoenixAntiCheat bida atarsanız İyi olur
Bana kalırsa AntiAura özellikle PVP hacklerinde çok daha avantajlı.Ücretsiz istiyorsan :Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Ücretli istiyorsan :Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Benim tavsiyem Ücretli olanı
AntiAura Hackblocker'i satın aldım. Gerçekten hile 0 diyebilirim. Tavsiye ederim.Bana kalırsa AntiAura özellikle PVP hacklerinde çok daha avantajlı.
AntiAura :Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Doğru Diyorsun 1.8 de Koşmayı Bile Engelliyor ÇookEn çok engelleyenlerden biri NoCheatPlus'tır.
Ya Ücretsiz Olanı İndirdim Yükledim Calısmadı Neden Acaba Nereye Yüklemem Gerekiyordu kiÜcretsiz istiyorsan :Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Ücretli istiyorsan :Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Benim tavsiyem Ücretli olanı
protokollib veprotokollib de yüklemenız gerekmektedir.
Hayır, iki pluginde bukkit/plugins içine.protokollib veLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.i BungeeCord / plugins e mi atıcam ?
Bütün Spigottan indirdigim pluginleri orayamı yaniHayır, iki pluginde bukkit/plugins içine.
Spigot plugin kategorisindeki "Bungee-Proxy" pluginlerini Bungee/plugins içine, "Bungee-Bukkit" ve "Bukkit" kategorisindeki pluginleri bukkit/plugins içine atmalısın.Bütün Spigottan indirdigim pluginleri orayamı yani
Tessekkürler Calıstı SonundaSpigot plugin kategorisindeki "Bungee-Proxy" pluginlerini Bungee/plugins içine, "Bungee-Bukkit" ve "Bukkit" kategorisindeki pluginleri bukkit/plugins içine atmalısın.