CS:GO kasma sorunu

PersonaxTR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar yüksek ayarlarda GTA V oynayabiliyorum 60 FPS alarak fakat şu illet CS:GO'yu bir türlü oynayamadım adam gibi. Açılırken zaten müzik bir kasıyor oyun kendine gelemiyor. Menüye geldikten sonra 15-20 saniye sonra toparlanıyor. Sonra herhangi bir oyun modunu seçip oynamaya çalıştığımda abartısız yüklenirken 10-15 dakika bekliyorum. Ayarları düşür dediler yaptım, config dosyası için 2leri 1leri değiştirttiler yaptım, oyunu sildim yükledim, disk birleştirme yaptım bana mısın demiyor. Oyun içinde fazla bir FPS sorunu çekmiyorum ama açılması çok uzun sürüyor. Arkadaşlar beni oyuna çağırıyor girdiğimde herkes zaten bi 10 kill almış oluyor en az.

onuraygntrr

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
800 x 600 oyna :) Saçma gelebilir fakat oyuncuların kafaları daha büyük görünüyor. Emin ol aldığın fps 2 katına çıkıyor.
Çok iyi ak-47 oynanıyor :D

Son düzenleme:

Kullanıcı0000

Donuts :3
En iyi cevaplar
0
1. Eran kartınla değilde 2. Ekran kartı (Intel) gibi bi kartla oynuyorsundur. Kartının 3D ayarlarından ayarlaman gerekebilir

Gavatos

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
3
Driver güncelle.
Ayarlardan ekran boyutunu en fazla olanı seç :S
Bazı ayarları düşür.
Bunlar sorunu çözebilir.

AtakanRS

osu!
En iyi cevaplar
0
Ekran kartının marka modelini almalıyım. AMD ise Sürücü sürümünü de söyler misin?

PersonaxTR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ekran kartının marka modelini almalıyım. AMD ise Sürücü sürümünü de söyler misin?
Ekran kartım AMD Radeon R7 M260 2GB fakat Damrish isimli arkadasin dedigi gibi intel'i kullanıyor sanırım. Ana ekran kartımı kullanmanın bir yolu yok mudur?

Edit: Sürüm:15.201.1151.1004

Kullanıcı0000

Donuts :3
En iyi cevaplar
0
Ekran kartım AMD Radeon R7 M260 2GB fakat Damrish isimli arkadasin dedigi gibi intel'i kullanıyor sanırım. Ana ekran kartımı kullanmanın bir yolu yok mudur?

Edit: Sürüm:15.201.1151.1004
Genelde Nividia kullanıyorum AMD ile ilgili bir bilgim olsa yardım ederdim. Kendi denetim masasından ekran kartına oyunu manuel olarak eklemen lazım ki AMD kullanmadığımdan ötürü bir şey diyemem.

Not: vsync açıksada FPS düşer (Oyun ayarlarından kapatabilirsin) ama R7 M260 ile rahatça oynaman gerek.

PersonaxTR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

Ayarların bu şekilde olmasına dikkat et.
Hepsini denedim ama benim sorunum oyun içi değil zaten ayarları yüksek bile yapsam oyun içinde fazla bir fps düşüşü yaşamıyorum. Oyun açılırken ve ölüm yüklenirken inanılmaz kasıyor oyun

Adragos

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Ekran kartını güncellemeyi dene, bütün ayarları kapat minimuma düşür. Aynı zamanda çözünürlüğü azltabilirsin. Window mode'de oynamanda fps arttırabilir.
Aynı zamanda game booster programını deneyebilirsin ben denedim gayet iyi çalıştırıyor :)

PersonaxTR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sorun çözüldü arkadaşlar bilgisayarda yüklü audio programlarından kaynaklanıyormuş. Realtek High Definition Audio'yu kaldırdım ve düzeldi. Teşekkürler herkese.